Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dynamu začíná příprava na jaro. Klub získal nového záložníka

Fotbalisté Českých Budějovic se dnes opět sešli na Střeleckém ostrově, aby zahájili přípravu na jaro. Klub má před sebou mimo jiné soustředění v Turecku, kde jsou na programu zatím dvě utkání s týmy z Maďarska a Polska. Na testech uspěl záložník, který přichází z Příbrami.

Čtyřiadvacetiletý Marcel Čermák se k týmu připojil už v minulém roce. Uspěl a vysloužil si v Dynamu smlouvu do června roku 2025. Trenérská dvojice Tomáš Zápotočný a Marek Nikl odchovance Slavie znají z Příbrami, kde společně působili na podzim. 

„Marcel Čermák je hráčem, kterého si přivedli noví trenéři. Slibují si od něj zvýšení konkurence ve středu zálohy,“ uvedl pro klubový web sportovní ředitel klubu Milan Čadek.

Čermák hrál kromě Slavie také za Viktorii Žižkov. Následovalo působení ve slovenském klubu NK Aluminij, kde odehrál téměř 60 utkání v tamní nejvyšší soutěži. 

Zleva: Agent Karol Kisel, fotbalista Marcel Čermák a majitel Dynama Vladimír Koubek. 

Jihočechům dnes začíná v tréninkovém centru na Složišti týmová příprava na jarní část sezony. Už 11. ledna pak tým odletí na soustředění do tureckého Beleku.

„Tam čekají českobudějovické fotbalisty celkem tři přípravné zápasy. Síly změří s maďarským Vasas SC a polským Widzew Lodž, o jméně posledního soupeře bude klub informovat na svém webu a sociálních sítích,“ vzkázal klub na svém webu. Vasas je aktuálně poslední v maďarské nejvyšší soutěži, Lodž je v polské Ekstraklase třetí.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, české budějovice, fotbal, příprava, soustředění, turecko, čermák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamu začíná příprava na jaro. Klub získal nového záložníka  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.