Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Tisícovka diváků sledovala remízu Táborska. Rezerva Dynama inkasovala pětkrát

Na předních příčkách se i nadále drží druholigové Táborsko, které doma remizovalo s Prostějovem. Nedařilo se jihočeským klubům ve třetí nejvyšší soutěži, kromě Písku prohrály rezervy Táborska i Dynama.

Fortuna:Národní liga

Návštěvnost okolo tisícovky diváků jsou ve stávající sezoně pro Táborsko běžné, na B-tým Sparty dorazilo dokonce přes 1 800 fanoušků. Necelou tisícovku přilákal poslední zápas s Prostějovem, který skončil remízou 0:0.

„Nedostali jsme další zápas gól, což svědčí o dobré organizace hry směrem dozadu. Chtěli jsme ale zápas zvládnout za tři body, což se nám bohužel nepovedlo,“ zhodnotil pro klubový web trenér Roman Nádvorník, který přiznal, že ho ztráta dvou bodů mrzí. Po osmi kolech niceméně jsou Jihočeši se 17 body třetí. Ve středu vyzvou při pohárovém utkání Zápy. 

Fortuna ČFL A

Ve třetí lize prohrál Písek na hřišti Dukly Praha. Domácí skórovali dvakrát, hosté produktivní nebyli. „První půle nebyla z naší strany dobrá a většinu času jsme se bránili velkému tlaku domácích. Druhá půle už byla lepší, bohužel jsme ale nevyřešili správně dvě situace a dvakrát jsme inkasovali. My jsme kromě stoprocentní šance Arzbergera měli ještě několik náznaků šancí, pokaždé nám ale chyběl kousek k tomu, abychom mohli nebezpečněji zakončit,“ popsal pro klubový web trenér Písku Milan Nousek.

Vysoko 5:0 porazil Dvůr Králové na domácím hřišti rezervu Dynama. Čtyři branky si Středočeši připsali v prvním poločase, na to už České Budějovice nedokázaly reagovat. 

Jednobrankovým rozdílem pak padl B-tým Táborska. Karlovarští fotbalisté doma vyhráli 3:2, a tak Jihočeši dál čekají na premiérovou výhru ve třetí lize. „V zápase hraném na umělé trávě jsme propadli v soubojovém chování v našem obranném pásmu. V prvním poločase jsme inkasovali po hrubých chybách dvě branky, a jelikož Svatek v největší šanci domácího brankaře neprostřelil, byla naše situace složitá. Do druhého poločasu jsme vystřídali a změnili rozestavení. Domácí jsme dostali pod tlak a podařilo se nám Svatkem skórovat. Bohužel po další hrubé chybě nám domácí opět odskočili. V závěrečném tlaku jsme Kubovským opět snížili, ale vyrovnat se již nepodařilo. Díky velkým chybám v obraně jsme Karlovým Varům vítězství darovali,“ uvedl pro klubový web trenér Petr Janota.

Fortuna Divize A

V divizní soutěži Jindřichův Hradec porazil doma Komárov 3:2. Soběslav si přivezla tři body z Tachova za výhru 3:1. Prohráli fotbalisté Katovic, kteří padli v Sokolově (2:1), a doma neuspěl Český Krumlov proti Mariánským Lázním (1:3).

Jindřichův Hradec poskočil na šesté místo, Soběslav je jedenáctá, Katovice třinácté a Krumlov je s pouhým jedním bodem předposlední.

Ohodnoť článek

Foto FC Silon Táborsko

Štítky fotbal, jižní čechy, výsledky, divize, táborsko, písek, katovice, lom, soběslav, český krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tisícovka diváků sledovala remízu Táborska. Rezerva Dynama inkasovala pětkrát  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.