Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Táborsko prohrálo v husitském souboji. Rezerva Dynama nastřílela pět branek

Fotbalisté Táborska o víkendu vyzvali Viktorii Žižkov a diváci viděli hned pět gólů. Ve třetí lize se dařilo B-týmu Dynama, naopak Písek prohrál. Divizní soutěž nabídla jihočeské derby, ve kterém si první výhru připsal Český Krumlov.

Fortuna:Národní liga

Druholigové Táborsko označilo venkovní utkání s Viktorií Žižkov za "husitský" souboj. Domácí šli do vedení, ale poté vyrovnal na 1:1 Jakub Matoušek. Ve druhém poločase se ale už prosadili pouze domácí. Gól dali Sixta, Kozojed a Sodoma, a tak Žižkov vyhrál 4:1. Zápas sledovala tisícovka diváků.

„Je to obrovské zklamání. Vstoupili jsme špatně do zápasu, soupeři jsme nabídli naším nejzkušenějším hráčem góla. Potom jsme začali hrát dobře...Druhý poločas, z naší strany to bylo velice málo, odstoupili jsme z náročného fotbalu, málo náběhových věcí, málo osobních soubojů. Druhý poločas byl asi nejhorší, co jsme zatím odehráli,“ zhodnotil pro klubový web trenér Roman Nádvorník. Táborsko je nyní páté. 

Fortuna ČFL A

Radovala se naopak rezerva Dynama, která Vltavínu nastřílela pět branek. Domácí výsledek pouze upravili dvěma trefami. Za Jihočechy se prosadili dvakrát Prášek a Bastl, jednou se trefil Hák.

S B-týmem Bohemians venku prohrál Písek 4:2. „Ve druhém poločase jsme se klidně mohli dostat do vedení my. Soupeř však dokázal využít našich ztrát v přechodové fázi a góly jsme naopak inkasovali my. Bohužel jsme po přestávce ustoupili od naší aktivní hry z první půle,“ uvedl pro klubový web trenér Milan Nousek.

Remízou 0:0 skončilo utkání Motorletu Praha s rezervou Táborska. Po sedmém kole je B-tým Dynama na osmém místě, Písek je devátý a rezerva Táborska drží 14. příčku.

Fortuna Divize A

V samotném závěru vybojoval remízu 1:1 Jindřichův Hradec, který hostil Aritmu Praha. Český Krumlov v jihočeském derby porazil Katovice 4:2 a poprvé vyhrál a Soběslav doma porazial Rokycany vysoko 4:0.

V tabulce je Jindřichův Hradec pátý, Soběslav poskočila na deváté místo, Katovice jsou třinácté a Český Krumlov je i nadále v sestupovém pásmu.

Ohodnoť článek

Foto FC Silon Táborsko

Štítky fotbal, jižní čechy, výsledky, divize, táborsko, písek, katovice, lom, soběslav, český krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko prohrálo v husitském souboji. Rezerva Dynama nastřílela pět branek  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.