Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Rezerva Dynama uhrála bod se Slavií. Táborsko drží třetí místo

Druholigové Táborsko o víkendu vybojovalo bod na hřišti pražské Dukly a drží třetí místo ve druhé lize. Na předních příčkách se ve třetí nejvyšší soutěži drží také B-tým Dynama, který doma uhrál bod proti rezervě Slavie.

Fortuna:Národní liga

Táborsko vyrazilo do Prahy, kde vyzvalo Duklu. Domů si tým Romana Nádvorníka odvezl bod za bezbrankovou remízu. Před Jihočechy už je na podzim jen jedno utkání, ve kterém vyzvou rezervu Sparty a vypadá to, že budou během zimní přestávky spokojeni, zatím totiž drží třetí místo. 

„Určitě jsme spokojeni. Chtěli jsme neprohrát a bodovat...Je to bod z venku a v té matematice je pro nás strašně důležitý. Po 15 kolech jsme na barážovém místě, což jsme před sezonou nikdo neočekával. Máme před sebou ještě jedno kolo, ale podzim jsme zvládli fantasticky,“ uvedl pro klubový web trenér Roman Nádvorník

Koné prodloužil smlouvu. O stopera Táborska se zajímají týmy z Česka i zahraničí

Od začátku sezony nechyběl v základní sestavě druholigového Táborska. Stoper Mamadou Koné se nyní na jihu Čech domluvil na prodloužení smlouvy, která platí do roku 2025. Není však vyloučené, že vysoký obránce opustí klub dřív, zajímají se o něj...

Fortuna ČFL A

Bod bere také rezerva Dynama, která vyzvala B-tým Slavie. Diváci gól na Složišti také neviděli. Po 14 zápasech je tak Dynamo páté a v posledním podzimním zápase vyzve další Slavii, tentokrát tu z Karlových Varů.

Zastřílel si Písek, který při venkovním utkání porazil Králův Dvůr 5:1. Dvakrát se v závěru utkání prosadil Kašpírek. „Hru jsme ve druhém poločase kontrolovali a chodili jsme do otevřené obrany. Napadaly nám tam i góly, takže se můžeme radovat z výborného výsledku. Je škoda, že jsou to teprve první body z venku, ale bereme je všemi deseti,“ shrnul trenér Milan Nousek pro klubový web. Písek je nyní osmý.

Fortuna Divize A

V divizní soutěži Český Krumlov doma prohrál se Soběslaví 0:2. Jindřichův Hradec padl v Hořovicích (1:0) a Katovice berou bod za remízu 1:1 s Aritmou Praha. Krumlov tak zůstává poslední a zbylé jihočeské kluby se seřadily v tabulce od osmého do desátého místa. Nejlépe je na tomo Soběslav před J. Hradcem a Katovicemi.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, dynamo, táborsko, písek, divize, fortuna národní liga, výsledky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rezerva Dynama uhrála bod se Slavií. Táborsko drží třetí místo  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.