Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Florent Poulolo posílil Dynamo. Na hostování odchází David Broukal

K českobudějovickému Dynamu se připojil Florent Poulolo. Obránce Mladé Boleslavi přichází na Střelecký ostrov na hostování bez opce. Do druholigové Viktorie Žižkov naopak odchází David Broukal.

Florent Poulolo je hráčem Mladé Boleslavi a reprezentuje Martinik. V Českých Budějovicích stráví půlroční hostování bez opce. 

„Pro Florenta Poulola se v neděli bude jednat o specifické utkání, jelikož náš celek nastoupí proti Sigmě Olomouc, ve které si naše nová připsala 62 ligových startů. Poté Poulolo nabral směr Mladá Boleslav, ve které na podzim naskočil do 13 ligových utkání. Nyní k nám stoper, který si připsal také jeden start za A-tým španělského Getafe, přichází právě z města automobilů hostovat do konce sezony,“ uvedl v tiskové zprávě mluvčí Dynama Václav Kucul.

Do druhé nejvyšší soutěže naopak odchází David Broukal. Ten míří na hostování bez opce do Viktorie Žižkov, informovalo Dynamo. 

„Obránce, jenž nastoupil v aktuální sezoně za A-tým Dynama do 9 ligových zápasů, bude za předposlední celek FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY sbírat větší herní minutáž,“ sdělil Kucul.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, dynamo, české budějovice, přestupy, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florent Poulolo posílil Dynamo. Na hostování odchází David Broukal  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.