Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Křídelník Sliacky bude v Dynamu bojovat o místo v A-týmu

Dynamo získalo před koncem přestupového období ještě jedno jméno, tentokrát ze Slovenska. Do konce sezony bude v Českých Budějovicích hostovat dvacetiletý Viktor Sliacky ze druholigové Petržalky.

Oba kluby se dohodly na hostování s opcí. Petržalka je aktuálně na třetím místě druhé slovenské ligy.

Sliacky do klubu přišel v roce 2018 ze Slovanu Bratislava, v letošní sezoně odehrál 15 utkání s bilancí jeden gól a tři asistence. Slovenský reprezentant do 20 let za A-tým slovenského celku nastupoval už ve čtvrté po sobě jdoucí sezoně.

,,Viktor Sliacky je slovenský reprezentant do 20 let, který bude na hraně sestavy mezi A-týmem a B-týmem, o své místo v prvním týmu Dynama však bude bojovat,“ uvedl sportovní ředitel Milan Čadek pro klubový web.

Viktor Sliacky hodnotí hostování jako "jedno velké wow". Řekl to pro klubový web slovenské Petržalky. „Nestává se často, že hráč přestoupí z druhé do první ligy, a ještě k tomu do české. Bylo to nepopsatelné, velmi mě to potěšilo a mohu poděkovat Petržalce, že to takto vyšlo,“ vzkázal. 

Florent Poulolo posílil Dynamo. Na hostování odchází David Broukal

K českobudějovickému Dynamu se připojil Florent Poulolo. Obránce Mladé Boleslavi přichází na Střelecký ostrov na hostování bez opce. Do druholigové Viktorie Žižkov naopak odchází David Broukal.

„Moc se mi tady líbí a vše je na vysoké úrovni. Výborné podmínky, ať už se bavíme o regeneraci, hřištích, kabinách a dalších věcech. Navíc je tady hodně kluků, kteří mi pomáhají,“ těší novou posilu Dynama. 

Na poslední chvíli získaly České Budějovice další posilu do obrany. „Naše barvy po příchodu ze srbské ligy bude oblékat srbský reprezentant do 21 let, který nastupuje na pozici pravého obránce, Uroš Lazič,“ uvedl v tiskové zprávě mluvčí klubu Václav Kucul. Lazič je hráčem bělehradského FK Crvena zvezda a na jihu Čech bude hostovat do konce sezony.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, české budějovice, přestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křídelník Sliacky bude v Dynamu bojovat o místo v A-týmu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.