Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Rezerva Dynama opět vyhrála. Táborsko remizovalo s Vyškovem

Gólové hody nabídly divákům jihočeské kluby, které o víkendu zasáhly do svých soutěží. Zastřílely si rezervy Dynama i Táborska, drama pak nabídl šlágr druhé ligy, ve kterém Vyškov doma vyzval třetí Táborsko.

Fortuna:Národní liga

Táborsko na jaře ještě neprohrálo a platí to i po utkání s Vyškovem. Domácí sice vedli už 2:0, ale Jihočeši dokázali díky brankám Sojky a Šašinky srovnat na 2:2.

„Jsem rád, že jsme se vrátili do zápasu, střídající hráči to oživili. Bylo vidět, že je ten zápas strašně důležitý. Hodně nám to svazovalo nohy. Vezeme ale bod a jsme spokojeni,“ řekl po utkání trenér Roman Nádvorník. Po 20. kole je Táborsko stále třetí se dvoubodovým náskokem. 

Fortuna ČFL A

Už v pátek hrál B-tým Dynama, který doma porazil Králův Dvůr 3:1. Trefili se Lukáš Havel, Jan Malecha a Tuguldur Gantogtokh. 

„V prvním poločase jsme měli krásné akce a zajímavé příležitosti ke vstřelení branek, bohužel jsme je ale neproměnili. I když jsme ve druhém poločase šli několikrát do slibných brejkových situací, tolik pohledných akcí jako v prvním poločase jsme divákům nenabídli. Třetí branku jsme vstřelili až v samotném závěru. Určitě nám ve druhém dějství pomohla skvělá defenziva a důležitý zákrok brankáře,“ shrnul trenér Dušan Žmolík.

Výsledkem 4:0 pak táborská rezerva přejela Karlovy Vary. Gól si připsali Osmančík, Tusjak, Nešický a Drchal. Prohrou 0:2 pak skončilo utkání v Písku, odkud si tři body odvezl B-tým Dukly Prahy.

V tabulce ČFL A je rezerva Dynama čtvrtá, B-tým Táborska osmý a Písek desátý. 

Fortuna Divize A

V divizní soutěži vyhrál opět Český Krumlov, který porazil Mariánské Lázně 2:1. Stejným výsledkem porazila Soběslav Tachov. Bod berou Katovice za remízu 1:1 se Sokolovem a Jindřichův Hradec prohrál v Komárnu 2:4. 

Krumlov se po dlouhé době odlepil ode dne a je na 14. místě se ztrátou tří bodů na záchranu. Katovice jsou desáté, J. Hradec devátý a Soběslav sedmá.

Ohodnoť článek

Foto FC Silon Táborsko

Štítky fotbal, sport, táborsko, dynamo, české budějovice, tábor, písek, fortuna národní liga, čfl, písek, divize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rezerva Dynama opět vyhrála. Táborsko remizovalo s Vyškovem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.