Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Mančaft ukazuje progres, sílu, máme se od čeho odrazit, říká trenér Dynama František Straka

Fotbalisté Dynama v Ostravě nedokázali zvítězit, v devátém ligovém zápase ale zvládli prolomit střelecké prokletí a skórovali. Pětizápasové čekání na vstřelenou branku včera ukončil Quadri Adediran. Ten je teprve druhým hráčem Dynama, který se v letošní sezoně gólově zapsal. Slovy chvály nešetřil ani trenér František Straka.

Fotbalisté Ostravy zdolali poslední Budějovice 2:1 a doma zůstali stoprocentní

Fotbalisté Ostravy zdolali v 10. ligovém kole České Budějovice 2:1, doma v sezoně nejvyšší soutěže vyhráli i počtvrté a získali tam 12 z celkových 17 bodů. O góly se rozdělili David Buchta a Ewerton, který navíc v první půli neproměnil penaltu....

„První půlhodinu jsme byli rovnocenní, výborně jsme se pohybovali. Pak přišla situace, která nás stála první gól. Mrzí to, poněvadž se to stále opakuje. Se Spartou jsme zaspali, tady taky. Kluci si musí uvědomit, že každý má svou zodpovědnost. To nás hodilo dolů, Baník ukázal sílu. Podle mě bude hrát o čtyřku,“ shrnul trenér na pozápasové tiskové konferenci.

I tak si myslí, že má za co hráče pochválit. „Nevzdávali se, chtěli se o to porvat. Dali jsme venku gól, to nás může nakopnout. Kdybychom své možnosti využívali i v minulých zápasech, tak jsme jinde. Mančaft ukazuje progres, sílu, máme se od čeho odrazit,“ dodal Straka.

Šanci na reparát má Dynamo už o nadcházejícím víkendu, kdy na Střeleckém ostrově přivítá Slovácko, které si v sobotu poradilo s Karvinou a v tabulce figuruje na sedmém místě. Dynamo zůstává poslední.

Ohodnoť článek

Foto Petr Kotala

Štítky České Budějovice, SK Dynamo České Budějovice, FC Baník Ostrava, sport, fotbal, František Straka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mančaft ukazuje progres, sílu, máme se od čeho odrazit, říká trenér Dynama František Straka  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.