Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Fotbalisté Plané rozjíždějí nově i mládežnické družstvo

Fotbalový klub SK Planá zve všechny zájemce, ať se přijdou podívat a přidat se. Tréninky a seznamování se s fotbalem je vedeno pod odborným dozorem, vše probíhá pro děti zábavnou formou, naslouchá se jejich přáním a třeba nemusí jejich aktivita v Plané skončit jen u fotbalu, ale v místní multifunkční hale můžou rozvíjet i další sporty.

Už nyní se schází každý pátek od 17:00 na fotbalovém hřišti. A dochází jak kluci, tak dívky. Přijďte se podívat. V nepřízni počasí a později během podzimu bude pro děti plně k dispozici nová multifunkční hala v obci.

Samotná obec Planá má velký zájem na tom, aby nejen místní děti měly možnost si společně dojít zasportovat, věnovaly se pohybu a navazování kamarádských vztahů, namísto sezení u počítačů. Proto bude obec Planá tuto činnost významně podporovat. To potvrzuje starosta obce Planá Tomáš Pintér: „V Plané se hraje v dospělé kategorie nejvyšší soutěž z okolních obcí. Bohužel se ovšem přerušila dříve tradiční práce s mládeží, toto bychom nyní rádi napravili a pomohli k lásce k fotbalu novým zájemcům a nástupcům. Věřím, že klub má dětem co nabídnout, od odborného dozoru nad tréninky po fotbalové stránce, po nová kamarádství a smysluplnou náplň volného času. Děti u nás nebudou vystaveny žádnému tlaku, jako je tomu u větších klubů, budou se k nám těšit a my pro ně uděláme vše, co bude v našich silách. Důležitá je pro nás i určitá etická a morální výchova dětí, která se jim jistě v životě neztratí.”

Obec Planá leží pouhých pět kilometrů od Českých Budějovic, dopravní obslužnost je mimo jiné zajištěna městskou hromadnou dopravou, kdy přímo na náves obce (v blízkosti hřiště bez nutnosti přecházet jakoukoliv frekventovanou komunikaci) zajíždí linka 19.

SK Planá zve tak všechny zájemce z okolí, aby se zapojili a doplnili jejich řady, které se již nyní schází v počtu deseti a více dětí. Kontaktní osobou, na kterou se můžete obrátit a domluvit se, je zkušený trenér Lubomír Pintér, tel. 607 846 375. Případně není problém kontaktovat skrze náš Facebook či mail planask@seznam.cz.

Tisková zpráva

Štítky fotbal, Planá, SK Dynamo České Budějovice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Plané rozjíždějí nově i mládežnické družstvo  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.