Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Soukup v Dynamu nekončí aneb fámy se šíří rychle

„Víme první: Trenér Soukup končí v Budějovicích. Nahradí ho Kotrba?“ píše Hattrick.cz. Tato informace překvapila nejen Budějckou Drbnu, a tak dnes odpoledne kontaktovala vedení budějckého fotbalového klubu, co je na této horké aktualitě pravdy.

„To je pro mě novinka, o výměně trenéra jsme opravdu nejednali,“ usmál se do telefonu tiskový mluvčí Dynama Radim Šupka. „Jdu se podívat, co tam o nás píšou,“ dodal s tím, že informace o změně kormidelníka se k němu dostala právě až díky Budějcké Drbně.

Hattrick.cz mimo jiné uvádí, že končícího Soukupa by měl nejspíš nahradit člen představenstva klubu Jiří Kotrba. „Soukup měl podle všeho v přípravě problémy v komunikaci s hráči, nebrali ho, jednal s nimi prý jak se školáky,“ řekl pro fotbalový portál dobře informovaný zdroj.

Citace neznámého čtenáře na specializovaném webu i s pravopisnou chybou ještě pokračuje: „To, že Budějovice s posilami z Plzně Horou a Arménem Malakjanem v sestavě prohráli v Boleslavi 1:6, nebyla náhoda. Mužstvo mu svým výkonem k tomuhle vyhazovu pomohlo,“ tvrdí očitý svědek víkendového kolapsu Jihočechů v generálce.

Závěrem tedy popřejme budějckým fotbalistům Dynama úspěšnou jarní část sezony, ve které budou bojovat o záchranu Gambrinus ligy, a všem čtenářům hodně zaručených a ověřených zpráv.

Štítky SK Dynamo České Budějovice, Drbna.cz, Jiří Kotrba, FC Viktoria Plzeň, FK Mladá Boleslav, 1. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soukup v Dynamu nekončí aneb fámy se šíří rychle  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.