Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Hokej

Motor pokračuje s tvorbou kádru. Tři hráči podepsali, tři pokračovat nebudou

O dalších pěti hráčích je jasno, jak to s nimi bude v následující sezoně. Smlouvu podepsali dva obránci a jeden útočník. Svými podpisy se upsali Motoru Jakub Babka, Dušan Žovinec a také hráč sezony Jakub Suchánek. Naopak smlouvu neměli zájem...

Dragon Cup - první hokejový turnaj žen už v sobotu v Hokejovém Centru Pouzar

Již tuto sobotu se v Hokejovém Centru Pouzar uskuteční první hokejový turnaj žen na jihu Čech - Dragon Cup. Začátek turnaje je v 10:45. Konec je plánován na 18:45.

Táborští hokejisté ani napodruhé nezdolali třineckou farmu. Příští sezónu odehrají opět ve druhé lize

Na led táborského zimního stadionu dorazil favorit a největší aspirant na postup z Frýdku-Místku. Pokud domácí chtěli mít alespoň teoretickou šanci na postup, museli svého soupeře porazit alespoň o tři góly. Nepovedlo se a postup si tak předčasně...

Radnice reaguje na výroky manažera Bednaříka: Dáváme kolem 15 milionů korun

Nejde o spor, ale dost možná o nechtěnou slovní přestřelku mezi generálním manažerem hokejistů ČEZ Motoru Stanislavem Bednaříkem s vedením města. Radnici se nelíbil výrok o podpoře podobné jako v jiných městech.

Motor prodloužil smlouvu s dalšími dvěma hráči. Pokračovat budou Kuchejda a Mucha

Vedení ČEZ Motor České Budějovice pokračuje s utvářením kádru pro příští sezonu. Poté, co v minulém týdnu zveřejnil klub hráče, u kterých uplatnil opční právo, přišel tentokrát čas na nové smlouvy. Prvními hráči, kteří podepsali nové kontrakty, jsou...

Tábor padl v Jablonci, postup výše se vzdaluje

Pokud chtěli mít kohouti reálnou šanci na postup do WSM ligy, museli v předposledním zápase sezony bezpodmínečně zvítězit. To se ale bohužel nepovedlo. Výjezd do Jablonce byl problematický od samého začátku a ani konec nebyl pro Jihočechy šťastný.

Třikrát vedli, ale pak se strachovali. David Servis uhrál remízu a postupuje do II. ligy

Cíl splněn! Hokejisté budějckého David Servisu uhráli v odvetě finále kvalifikace v Mělníku remízu 4:4 a po domácí výhře slaví historický postup do druhé ligy.

Legendy Českých Budějovic na závěr sezony porazily v exhibici tým Motoru

Tečku za další sezonou udělal ČEZ Motor České Budějovice pátečním exhibičním utkáním speciálně složených týmů ze současných hráčů, legend a juniorů budějckého klubu. Nakonec se radovali ti zkušenější, když pod vedením kapitána Ladislava Koldy...

Mělník byl těžký soupeř. David Servis ale i tak uhrál do odvety výhru

Dva slabší momenty stály hokejisty David Servisu dvě inkasované branky. Začátek zápasu i třetí třetiny nebyl z domácího pohledu ideální a hosté to trestali. Jihočeši dokázali zužitkovat své zkušenosti a zápas vyhráli 4:2.

Nejsnazší cesta do druhé ligy vede přes dvě výhry. David Servis zná postupový klíč

Budějcká Drbna se pídila po variantách postupu hokejistů budějckého David Servisu, kteří v pátek večer rozehrají finálovou část kvalifikace o II. ligu s HC Junior Mělník.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.