Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Semifinále Krajské ligy zahájí David Servis večer proti Krumlovu

Čtvrtfinále se Soběslaví je pryč a hokejisté David Servisu se musí plně koncentrovat na další boje. Semifinále rozehrají od 19:45 s českokrumlovským Slavojem.

Po dvou výhrách 9:3 postoupil David Servis ve čtvrtfinále přes Soběslav. I Český Krumlov potřeboval na postup do semifinále Krajské ligy dvě utkání. Humpolec zdolal 6:0 a 3:1. „Krumlov bude těžší soupeř než Humpolec, ale s tím nic nenaděláme. Pokud chceme splnit cíl, musíme přejít přes kohokoliv,“ uvedl trenér budějckého týmu Jiří Fedur.

Utkání začne v 19:45 a dá se očekávat, že diváci v Hokejovém centru Pouzar uvidí oproti čtvrtfinálovým sériím mnohem vyrovnanější zápas. V základní části hrál David Servis doma s Krumlovem 11:1. Venku ale vyhrál díky dobrému závěru Slavoje jen 3:2. 

Každý zápas je jiný a v play-off to platí dvojnásobně. Stejně, jako se my připravujeme na Krumlov, tak i oni se pečlivě připravují na nás. Věřím, že to bude pěkný zápas s dobrým koncem pro nás,“ dodal Fedur. Trenér českobudějovického týmu také prozradil, že do branky se postaví Tomáš Vojta.

Máme dva vyrovnané brankáře a zápas od zápasu se střídají. Los vyšel tak, že Tomáš (Vojta) chytá domácí utkání a Jarda (Jaroslav Jágr) nastupuje venku,“ dodává trenér s úsměvem.

Pro Fedura je důležité, že mužstvo kromě Jakuba Zíky je kompletní a zdravé. „Ano, v podstatě jsme v plné síle. Všichni jsou zdraví. Jen Zíka má malou chřipkovou virózu, ale dá se dohromady. Včera byla na tréninku plná sestava, takže v týmu panuje pohoda a těšíme se na to. Doufám, že vyhrajeme.

Štítky semifinále, Český Krumlov, Humpolec, Jaroslav Jágr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Semifinále Krajské ligy zahájí David Servis večer proti Krumlovu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.