Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hlasujte pro Motoráka měsíce října! Hráč i čtenář dostanou cenu od Budvaru

Motor je v Budějcích fenomén. Ochozy Budvar arény jsou při každém domácím zápase hokejistů zaplněny téměř do posledního místa. Fanoušci chodí na zimák obdivovat umění svých hrdinů, poklábosit s kamarády, kteří drží palce stejnému klubu, dát si nějaké to pivo a klobásu, prostě si užít fajn večer v tomhle sportovním stánku. Díky Drbně ale nyní mají šanci ještě navíc svého oblíbeného hráče potkat osobně přímo na ledě!

V anketě Motorák měsíce můžete vybrat hráče, jehož výkony vás během uplynulých týdnů nejvíce zaujaly. Drbna bude vždy dávat na výběr ze třech hokejistů, které fanoušci svými hlasy už ocenili na klubovém webu, nebo se blýskli jinými pozoruhodnými okamžiky.

Motorák, který v průběhu týdne získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru se samotnými čtenáři. Zajímavé dotazy vybere Budějcká Drbna a hráči je položí. Autor nejlepší otázky získá vstupenky na prohlídku Budějovického Budvaru, odměnou pro úspěšného hokejistu bude pětilitrový soudek piva. Společné předání cen navíc proběhne přímo na ledě během některého z domácích zápasů.

Až do pátku 9. listopadu můžete hlasovat pro Motoráka měsíce října, kterým se stane...

#67 David Gilbert

Šikovný kanadský štírek zatím ukazuje, že je po svém letním příchodu z Maďarska pro Motor velkou posilou. V říjnu dokázal nastřílet pět branek a na osm dalších nahrál. Centr první formace společně se svými křídly Martinem Novákem a Lukášem Endálem táhne Jihočechy k vysněnému cíli. Celkem už elitní českobudějovický útok nasbíral v této sezoně 56 bodů!

#85 Martin Novák

Zatím nejproduktivnějším hráčem Motoru v sezoně 2018/2019 je Martin Novák. Zatímco v minulém ročníku se trápil se zdravím, pod trenérem Prospalem se mu nesmírně daří. Šest branek a devět asistencí během října je opravdu výborná bilance. Novákovi se povedl zejména domácí zápas s Porubou (2+3). A mimochodem... právě dnes 2. listopadu slaví 30. narozeniny, takže gratulujeme!

#24 Milan Dančišin

Teprve dvacetiletý útočník Milan Dančišin je velkou nadějí současného českobudějovického kádru. Fandové Motoru ocenili zejména jeho výkon proti Dukle Jihlava, okořeněný jednou vstřelenou brankou, kdy se Dančišin na základě internetového hlasování stal první hvězdou vítězného utkání. V říjnu se může subtilní forvard pyšnit bodovou bilancí 2+2.

Kdo je podle vás Motorákem měsíce října?

Celkem hlasovalo934 čtenářů

Štítky Motorák měsíce, anketa, Budějovický Budvar, Motor, hokejista, Budvar aréna, České Budějovice, Martin Novák, Madeta Motor České Budějovice, HC Dukla Jihlava, HC RT Torax Poruba, David Gilbert, Maďarsko

Hlasujte pro Motoráka měsíce října! Hráč i čtenář dostanou cenu od Budvaru  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.