Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Vybírejte nejlepšího Motoráka za leden. Vyhraje Beránek, Christov nebo Novák?

Nový rok situaci v Motoru zatím nijak nezměnil. Jihočeši stále vévodí tabulce Chance ligy a navíc si s předstihem zajistili první místo po základní části. V lednu měli svěřenci Václava Prospala velmi dobrou produktivitu, takže do výběru pro Motoráka měsíce jsme vybrali tři útočníky.

#56 Martin Beránek

Bojovný mladík se znovu dostal do výborné formy a stal se pravidelným členem základní sestavy. Dařilo se mu i v kanadském bodování, za leden nasbíral čtyři branky a čtyři asistence. Týmu odvádí dobrou práci v oslabení.

#86 Vít Christov

Zažil zřejmě nejpovedenější měsíc v novém angažmá. Trefil se hned v sedmi případech, navrch přidal tři asistence. Dokonal například velkolepý obrat proti Litoměřicím, proti stejnému soupeři se trefil i v dalších dvou utkání. S Matoušem Venkrbcem a Miroslavem Holcem tvoří kompaktní formaci.

#85 Martin Novák

Suverénně nejproduktivnější hráč Motoru v prvním měsíci nového roku, zároveň se stal nejlépe bodujícím útočníkem týmu. Dvakrát zazářil S Havířovem, proti kterému nasbíral ve dvou zápasech sedm bodů. Často nastupuje po boku Davida Gilberta, společně soupeřům zatápějí i při přesilovkách.


Motorák, který až do pondělí 10. února od vás získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Došlé otázky Budějcká Drbna hráči položí. Autor nejzajímavějšího dotazu dostane dvě vstupenky k prohlídce Budějovického Budvaru, odměnou pro úspěšného hokejistu bude pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény během následujícího domácího zápasu.

Kdo bude Motorákem ledna?

Celkem hlasovalo1286 čtenářů

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Motorák měsíce, Motor, hokej, Budějovický Budvar, anketa, Madeta Motor České Budějovice, Martin Novák, Vít Christov, 1. česká hokejová liga, Václav Prospal, HC Stadion Litoměřice, Miroslav Holec, HC AZ Havířov 2010, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vybírejte nejlepšího Motoráka za leden. Vyhraje Beránek, Christov nebo Novák?  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.