Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Návrat do extraligy odstartuje Motor doma proti Hradci Králové

Los nového ročníku extraligy přinesl hned na úvod velice pikantní souboj. V prvním kole na sebe narazí budějovický Motor s hradeckým Mountfieldem a fanoušci z jihu Čech se tak mají opravdu na co těšit.

Pátek 18. září přinese pro staronového účastníka extraligy velký hokejový svátek. Po sedmi letech se vrátí do nejvyšší hokejové soutěže a hned v premiérovém utkání přivítá Mountfield Hradec Králové. Tedy klub, který extraligovou licenci získal právě z Českých Budějovic.

Nejen fanouškům, ale i hráčům Motoru udělala zpráva o rozlosování velkou radost. „Už dlouho jsme si to tak všichni přáli. Pikantnější už to být nemohlo, samotná atmosféra bude neuvěřitelná. Extrémně se na to těším,“ říká útočník Radek Prokeš.

Pětadvacetiletý hokejista zažil odchod Mountfieldu do Hradce v době, kdy hrál za budějovický dorost. „Mám na to živé vzpomínky. Pamatuji si, že dlouho nikdo nevěděl, co se děje a najednou byl konec. Jsme moc rádi, že jsme zpátky a začneme zrovna proti Hradci,“ doplnil.

Ve druhém kole pojedou svěřenci Václava Prospala do Mladé Boleslavi, další týden se představí na ledě Komety Brno a doma přivítají Energii Karlovy Vary.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky hokej, Motor, extraliga, Hradec Králové, Mountfield Hradec Králové, Madeta Motor České Budějovice, Česko, HC Kometa Brno, BK Mladá Boleslav, HC Energie Karlovy Vary, Václav Prospal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Návrat do extraligy odstartuje Motor doma proti Hradci Králové  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.