Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Útočník Bednář z Havířova bude hrát za České Budějovice

V týmu Motoru dochází ke změnám. Nováčka v extralize posílí útočník Lukáš Bednář z Havířova. Na led by mohl nastoupit už v nedělním domácím zápase proti Olomouci. Naopak do prvoligového Havířova odchází na střídavé starty útočník Radek Prokeš, který letos v 11 exraligových zápasech zaznamenal 3 asistence.

Bednář si v této sezoně připsal v dresu Havířova v sedmi zápasech dva body za gól a asistenci. V první lize má na kontě 248 utkání a 90 bodů za 44 branek a 46 přihrávek. V minulém ročníku druhé nejvyšší soutěže si vytvořil svá maxima s 32 body a 19 trefami z 55 utkání.

Pětadvacetiletý Prokeš v 11 duelech za Motor v extralize zaznamenal tři asistence. Je to jeho první sezoně v extralize. V první lize sehrál i za Benátky nad Jizerou a Prostějov 284 duelů a nasbíral 123 bodů za 54 gólů a 69 asistencí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, Č. Budějovice, Bednář, HC AZ Havířov 2010, Madeta Motor České Budějovice, SK Sigma Olomouc, HC Benátky nad Jizerou, 1. SK Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník Bednář z Havířova bude hrát za České Budějovice  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.