Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hokejový útočník Šoustal bude do konce roku hostovat z Komety v Motoru

Hokejistům Českých Budějovic vypomůže do konce kalendářního roku útočník Tomáš Šoustal. Čtyřiadvacetiletý účastník dvou juniorských mistrovství světa přichází do Motoru na hostování z Komety Brno. Za nový tým nastoupí už v pátek v Olomouci.

Šoustal po loňském návratu z šestiletého působení v zámoří podepsal s Brňany letos v lednu novou dvouletou smlouvu, ale v této sezoně odehrál za Kometu jen sedm zápasů bez bodového zisku a další čtyři za prvoligový Přerov. V extralize má na kontě dohromady 33 startů a tři góly.

Do Severní Ameriky odešel rodák ze Šternberku v roce 2014 v sedmnácti letech a působil v týmech Kelowna Rockets a Edmonton Oil Kings ve WHL. Do Brna vloni zamířil po dvouletém působení na Lakehead University.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, Šoustal, Madeta Motor České Budějovice, HC Kometa Brno, Mistrovství světa v ledním hokeji, HC Olomouc, HC Zubr Přerov, Kelowna Rockets, Edmonton Oil Kings, Severní Amerika, Brno, Šternberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový útočník Šoustal bude do konce roku hostovat z Komety v Motoru  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.