Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do Českých Budějovic přichází ze Sparty hokejový obránce Martin Jandus

Hokejový obránce Martin Jandus bude ze Sparty hostovat do konce ledna v Českých Budějovicích. Třiadvacetiletý bek již v Motoru úspěšně působil, v sezoně 2018/19 pomohl Jihočechům tehdy působícím v první lize k postupu do baráže o extraligu.

„Chceme Martinovi dopřát větší prostor na ledě, který aktuálně v našem týmu nedostává. Věříme, že se zde pořádně rozehraje a před nejdůležitější částí sezony se vrátí v co nejlepší formě,“ uvedl sportovní manažer Sparty Jaroslav Hlinka na klubovém webu.

Jandus patřil v minulé sezoně mezi klíčové obránce Sparty, v tomto ročníku ale tolik prostoru od trenéra Josefa Jandače nedostává. V 17 zápasech nasbíral osm asistencí. S průměrným časem 14:50 minuty na zápas je třetím nejproduktivnějším bekem Pražanů. Kromě Sparty hrál Jandus také za Benátky nad jizerou, Litoměřice či Prostějov. Do Budějovic přichází kvůli zvýšené marodce, která trápí jihočeský klub. 

„Aktuálně pracujeme na posílení našich obranných řad,“ uvedl Hlinka. Podle informací deníku Sport by do Sparty v nejbližší době měl přijít švédský obránce s ruskými kořeny Maxim Matuškin.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Motor České Budějovice

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, Sparta, Jandus, Madeta Motor České Budějovice, HC Sparta Praha, Jaroslav Hlinka, Josef Jandač, HC Benátky nad Jizerou, HC Stadion Litoměřice, LHK Jestřábi Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Českých Budějovic přichází ze Sparty hokejový obránce Martin Jandus  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.