Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brankář Strmeň podepsal s Motorem novou roční smlouvou

Hokejový brankář Jan Strmeň se dohodl s českobudějovickým Motorem na prodloužení smlouvy. Na jihu Čech tak přidá už pátou sezonu. V klubu pokračuje i sedmnáctiletý Štěpán Maleček.

„Brankoviště pro následující sezonu v Českých Budějovicích už má prakticky jasno o svém osazenstvu. Novou roční smlouvu s následnou opcí podepsal Motor se spolehlivým Janem Strmeněm, který se v ročníku 2021-22 pyšní zatím skvělými čísly - průměrem 1,86 gólu na zápas a 93,6 % úspěšnosti zákroků,“ informoval klub na svém webu. 

Třiceitletý Jan Strmeň tak přidá už pátou sezonu na jihu Čech. Předtím chytal v Havířově, Chomutově či Kadani. 

„Velmi blízko je i víceletá dohoda s brankářem, který se Strmeněm bude tvořit sehranou dvojici i pro sezonu 2022-23. Na její definitivní potvrzení je ale potřeba ještě počkat. V klubu pokračuje i talentovaný sedmnáctiletý Jihočech Štěpán Maleček, který bude od zkušenějších kolegů sbírat další zkušenosti. Motor má tak pro následující ročník v brance prakticky vyřešenou situaci,“ vzkázal klub. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Motor České Budějovice

Štítky hokej, motor, smlouva, strmeň, Madeta Motor České Budějovice, Česko, HC AZ Havířov 2010, Piráti Chomutov, Sportovní klub Kadaň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brankář Strmeň podepsal s Motorem novou roční smlouvou  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.