Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejisté Českých Budějovic zahájili přípravu, dění na ledě řídí dva kapitáni

Hokejisté Českých Budějovic zahájili přípravu na extraligu takzvanými kapitánskými tréninky, kdy dění na ledě řídí zkušení útočníci Milan Gulaš a Lukáš Pech. Tento model se trenérskému štábu s hlavním koučem Jaroslavem Modrým v prvním týdnu přípravy osvědčil už loni.

Motor trénoval mezi novými mantinely Budvar arény takřka kompletní, nechyběly posily Vojtěch Tomeček nebo Mikuláš Hovorka. Později se do společné přípravy zapojí Martinš Dzierkals a Stuart Percy, Václav Karabáček by měl po operaci začít trénovat bez úlev v průběhu srpna. Zdravotní potíže má Jakub Strnad, u kterého by ale nemělo jít o nic vážnějšího. 

„První trénink byl těžký, ale já ho hodnotím jedině pozitivně,“ prohlásil na klubovém webu Vojtěch Tomeček, který přišel do Českých Budějovic z Olomouce.

„Bylo to těžké. Po delší době jsme měli znovu trénink na ledě. Podstupovali jsme i letní přípravu, kde jsme se věnovali běhu, abychom se opět lépe přizpůsobili ledu,“ přidal pro klubový web Roman Vráblík.

Kádr před nedávnem ukončil tradiční soustředění ve Frymburku na Českokrumlovsku. „Bylo dobré. Uvidíme, jak nás to připravilo na sezonu. Máme z čeho brát,“ dodal obránce.

První přípravené utkání sehrají Jihočeši 5. srpna proti Salcburku. V přípravě vyzvou také Kladno, Linec či Jihlavu. Příprava skončí turnajem ve Štýrském Hradci. 

Program přípravných zápasů
5. srpna: HC Motor České Budějovice - EC Red Bull Salcburk (17:30)
9. srpna: Rytíři Kladno - HC Motor České Budějovice (18:00)
11. srpna: HC Motor České Budějovice - SK Horácká Slavia Třebíč (17:30)
21. srpna: HC Motor České Budějovice - EHC Black Wings Linec (17:30)
28. srpna: EHC Black Wings Linec - HC Motor České Budějovice (17:30)
30. srpna: HC Motor České Budějovice - HC Dukla Jihlava (17:30)
9. září: HC Motor České Budějovice - HK Nitra (16:00, turnaj ve Štýrském Hradci)
10. září: Moser Medical Štýrský Hradec 99ers/Adler Mannheim - HC Motor České Budějovice (16:00/19:30, turnaj ve Štýrském Hradci)

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Motor České Budějovice

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, příprava, Madeta Motor České Budějovice, trénink, Milan Gulaš, Jaroslav Modrý, Lukáš Pech, hokejista, Štýrský Hradec, Vojtěch Tomeček, EHC Black Wings Linec, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Českých Budějovic zahájili přípravu, dění na ledě řídí dva kapitáni  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.