Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Amatérské hokejisty čeká další sezona. Účast bude rekordní

Když se před čtyřmi lety několik nadšenců rozhodlo na jihu Čech zatraktivnit amatérský hokej, vznikla Rybníkářská hokejová liga. Zatímco prvních ročníků se účastnilo osm až devět týmů takzvaných hobíků, do loňské sezony se zapojilo už dvanáct mužstev. Kolik se jich přihlásí tentokrát?

Pátý ročník Rybníkářské hokejové ligy se opět bude hrát v českobudějovickém Hokejovém Centru Pouzar, díky tomu je název nedávno vybudovaného sportovního areálu trojnásobného vítěze Stanley Cupu Jaroslava Pouzara obsažen v názvu soutěže.

Všichni zúčastnění se můžou těšit na řadu výhod i zajímavé ceny. Tou hlavní, o kterou se bude losovat až po skončení Rybníkářské hokejové ligy, je poukázka na výrobu sady pětadvaceti dresů podle vlastního zadání v hodnotě 25 tisíc korun.

Uzávěrka přihlášek týmů, kterých se zatím registrovalo rekordních třináct, byla stanovena na nadcházející pondělí 15. září, až poté dojde k rozlosování do dvou skupin - červené a modré.

Titul bude obhajovat HC Nicotrans, který větřínské hokejisty porazil v obou jarních finálových zápasech. Počítat se určitě musí také s mužstvem HC Trendy nebo celkem ze Štěpánovic, dalšími vítězi minulých ročníků RHL.

Veškeré informace o Rybníkářské hokejové lize Hokejového Centra Pouzar se budou průběžně objevovat na nově spuštěných webových stránkách nebo facebookovém profilu.

Štítky Rybníkářská hokejová liga Hokejového Centra Pouzar, Hokejové Centrum Pouzar, amatérský hokej, hobby hokej, České Budějovice, Jihočeský kraj, hokej, Česko, Jaroslav Pouzar, Stanley Cup, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Amatérské hokejisty čeká další sezona. Účast bude rekordní  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.