Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hokejové prázdniny končí, Motor hostí Barys Astana

Hokejisté HC Mountfield zahájí program letních přípravných zápasů na sezonu 2012/2013 domácím duelem s kazašským účastníkem Kontinentální hokejové ligy. Mač proti Barysu Astana začne v Budvar Aréně už tento pátek v půl šesté odpoledne.

Během letní přípravy čekají hráče Motoru v domácím prostředí jen zahraniční soupeři, což slibuje zajímavou podívanou také pro fanoušky a příznivce českobudějovického mužstva.

„Vstupenky na utkání s Astanou v jednotné ceně 50 korun budou v prodeji jednu hodinu před začátkem utkání na pokladnách číslo 2 a 3 Budvar Arény,“ řekl mluvčí klubu Radek Papáček.

Lístky na utkání European Trophy, kdy do Budějc přijedou celky z německých měst Hamburku, Berlína a také rakouského Salzburku, budou stát 100 Kč.

„Majitelé celosezónních permanentek, světle a tmavě modrých, mají vstup na všechna utkání přípravy a European Trophy volný. Vstupné pro majitele permanentek na základní část, bílých a červených, se řídí běžným ceníkem,“ vysvětlil Papáček a dodal, že děti do 130 centimetrů a do 6 let věku nemusí platit nic.

Program zápasů European Trophy

24. srpna 2012 (pátek) 17.30 hodin HC Mountfield - Hamburg
26. srpna (neděle) 17.00 hodin HC Mountfield - Eisbären Berlín
31. srpna (pátek) 17.30 hodin HC Mountfield - RB Salzburg
17. října (středa) 17.30 hodin HC Mountfield - HC Plzeň 1929

Štítky HC Mountfield, Motor, hokej, letní příprava, Barys Astana, Madeta Motor České Budějovice, Mountfield Hradec Králové, Budvar aréna, Kontinentální hokejová liga, European Trophy, Hamburk, Salzburg, Berlín, Eisbären Berlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové prázdniny končí, Motor hostí Barys Astana  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.