Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kolaps v závěru připravil David Servis o vítězství

Finálová série krajské hokejové ligy pokračovala druhým zápasem na ledě veselské Lokomotivy, ta v prvním klání zvítězila na ledové ploše Budvar Arény 7:4. Servismani byli blízko k vyrovnání série, třetí rozhodující zápas si ale nevynutili, i když ještě 3 minuty před koncem vedli 2:1.

Na úvodní trefu čekali diváci do 19. minuty, kdy se za hosty prosadil Moudrý. Veselí srovnalo těsně před druhou sirénou, nicméně David Servis šel znovu do vedení a to v 52. minutě, když domácího brankáře překonal Rob.

Pak ovšem přišel kolaps hostující obrany a senzační obrat Lokomotivy. Domácí nejprve tři minuty před koncem vyrovnali, v 59. minutě otočil duel Chlaň a čtvrtou branku do sítě servismanů přidal Mikeska.

David Servis tak finálovou sérii prohrál 0:2 na zápasy a stejně jako v předchozím roce na něj i letos zbylo pouze stříbro.

Lokomotiva Veselí nad Lužnicí - HC David Servis ČB 4:2 (0:1 1:0 3:1)

Branky a nahrávky: 40. Dušák (Bůžek), 57. Janda (Drs, Chlaň), 59. Chlaň (Drs), 60. Mikeska (Drs) - 19. Moudrý (Rob), 52. Rob (Chaloupka, Mizera). Konečný stav série: 2:0.

Štítky HC David Servis, TJ Lokomotiva Veselí na Lužnicí, finálová série, krajská hokejová liga, 2.zápas, Budvar aréna, Veselí nad Lužnicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kolaps v závěru připravil David Servis o vítězství  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.