Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kotalík se vrací po 10 letech

32letý rodák z Jindřichova Hradce se dnes večer po 10 letech představí v českobudějovické Budvar Aréně. Po tom, co jej Buffalo nepostavilo do žádného z přípravných zápasů a hrozil odchod na farmu, se Aleš Kotalík rozhodl pro návrat do města, kde s hokejem začínal.

„Situace nebyla úplně jednoduchá, Jsem rád, že jsme byli schopní to během toho týdne dotáhnout do konce a dnes mám povolení k tomu, abych mohl do večerního zápasu nastoupit, “ říká Aleš Kotalík.   „Pro mě v situaci, která v Buffalu nastala, neexistovala jiná možnost, než se vrátit sem do Českých Budějovic,“  dodává rodák z Jindřichova Hradce.  Před budějovickými fanoušky si Kotalík zahraje po deseti letech. 

„Jsem opravdu rád, že Aleš projevil zájem hrát za náš klub,  že ho můžeme angažovat.. Je to pro nás velké plus, velice si toho vážíme,“ doplňuje sportovní manažer Josef Zajíc. „Všichni víme, co dokázal, na jakou úroveň se dostal , je to nadprůměrně pracující člověk a hráč. Budějovický hokej by měl samozřejmě stát o to, aby se taková hráči vraceli a pracovali v klubu nejen na vrcholu svých fyzických sil, ale i později, což je v tuto chvíli jedním z našich cílů,“ říká Zajíc. „Přáli bychom si, aby měl Aleš chuť tady později pracovat jako třeba Martin Straka v Plzni,“ dodává manažer.

Autor: Olga Píšová, Budějcká Drbna

Čtěte také: Aleš Kotalík definitivně v Motoru

Čtěte také: Návrat Aleše Kotalíka do Motoru je na spadnutí!

Čtěte také: Aleš Kotalík: Sním o velkém úspěchu Motoru!

Štítky Aleš Kotalík, Buffalo Sabres, Jindřichův Hradec, Budvar aréna, Madeta Motor České Budějovice, Josef Zajíc, HC Škoda Plzeň, Martin Straka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kotalík se vrací po 10 letech  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.