Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Poslední změny v kádru Jihostroje: končí Kuliha, novým nahrávačem Kupilík

Kádr volejbalistů Českých Budějovic je pro nadcházející sezonu kompletní. Posledními změnami v týmu Reného Dvořáka je odchod smečaře Jana Kulihy do ČZU Praha a příchod příbramského nahrávače Filipa Kupilíka.

Dres Jihostroje už v následující sezoně neobleče vítěz dvou titulů na jihu Čech Jan Kuliha. Sedmadvacetiletý smečař se s Českými Budějovicemi dohodl na ukončení spolupráce. „Po vzájemné dohodě s hráčem jsme rozvázali smlouvu. Honzovi Kulihovi patří velký dík za čtyři sezony, které v Jihostroji odehrál,“ říká manažer klubu Stanislav Pochop.

Vedení extraligového mistra se však v minulých dnech podařilo najít náhradu za končícího nahrávače Kristiána Červinku. Ve Sportovní hale se tak od příští sezony na domácí straně palubovky představí příbramský nahrávač Filip Kupilík. „Chtěli jsme znovu vsadit na dravé mládí. Myslím, že v podobě Kupilíka se nám to podaří,“ dodává Pochop.

Foto Jana Kroneislová

Štítky VK České Budějovice, volejbal, posila, Jihostroj, České Budějovice, Česká zemědělská univerzita v Praze, Praha, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední změny v kádru Jihostroje: končí Kuliha, novým nahrávačem Kupilík  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.