Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO/VIDEO: Jihostroj oslavil desátý titul velkolepě, slavilo se tři dny

Volejbalisté Jihostroje v neděli vybojovali desátý extraligový titul. Na domácí palubovce doslova rozmetali Duklu Liberec a za stavu 3:0 zvedli nad hlavu pohár, na který čekali dva roky. Místo odpočinku bylo proto potřeba vítězství pořádně oslavit.

Bujaré veselí začalo hned po nedělním zápase přímo v hale. Fanouškům, kteří zůstali, přinesli volejbalisté ukázat zaslouženou výhru. Z poháru se tak trošku stal pohár putovní. Následující dva dny totiž absolvoval cestu Budějcemi.

Pondělním útočištěm se pro kluky tradičně staly Masné krámy. Pivo teklo proudem a volejbalisté se ochotně fotili a podepisovali jak fanouškům, tak i náhodným kolemjdoucím. Oslavovalo se i na ulici, kde se zpívalo španělsky. „Když máte v týmu Španěla, musíte holt oslavovat i ve španělštině a všichni okolo taky,“ řekli volejbalisté. Zkrátka oslava se vším všudy.

Došlo i na zhodnocení nedělního zápasu proti Severočechům. Hráči přiznali, že poslední minuty zápasu vůbec nevnímali stav ani to, co se dělo okolo nich. Podle trenéra René Dvořáka to bylo pro všechny hráče psychicky náročné.

Během oslav si volejbalisté našli čas na návštěvu radnice, kde je přijal primátor Jiří Svoboda. „Úspěšní volejbalisté včera přinesli ukázat vítězný pohár a společně s primátorem se vyfotili na střeše historické radnice,“ řekla tisková mluvčí města Jitka Welzlová. Třídenní oslavy zakončili mistři skokem do kašny na náměstí.

Foto Redakce, volejbalcb.cz

Štítky oslavy, titul, Jihostroj, VK Jihostroj České Budějovice, volejbalista, Dukla Liberec, České Budějovice, Jiří Svoboda

FOTO/VIDEO: Jihostroj oslavil desátý titul velkolepě, slavilo se tři dny  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.