Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na prázdninové tenisové kempy 2023 zve LTC VITON České Budějovice

PR článek

Týden plný tenisu, pohybu a skvělé zábavy. To vše čeká na malé tenisty a děti co se s tenisem setkají vůbec poprvé. Vítáni jsou zkrátka všichni. Přijďte strávit týden v krásném areálu LTC VITON České Budějovice.

Letos se startuje 10. července a pokračovat se bude po celé letní prázdniny, tudíž možností, kdy si kemp užít, je hned několik. A o co vlastně jde? „Děti se mohou těšit na celodenní program s výukou tenisu. A nejen tenisu. Děti budou moci vyprávět, že si o letních prázdninách byly i zalyžovat. Spolupráci s Inski si pochvalujeme a je oblíbeným zpestřením kempu,“ informuje ředitel klubu LTC Tomáš Vokatý.

Program trvá vždy od 8 do 16 hodin. Určen je dětem od 5 let a jak bylo řečeno, vhodný je i pro naprosté začátečníky. Ostatně jedná se o dokonalý vstup do klubu, což dokázaly předešlé roky – řada absolventů prázdninových kempů dále pokračuje v tenisové školičce. Strava je zajištěna přímo v areálu.

Důležitou informací je, že účastníci nepotřebují vlastní tenisovou výbavu, vše zajišťují organizátoři. Bát se nemusí ani počasí. Pokud by počasí nepřálo, přesune se program do haly.

A cena? Pro členy klubu LTC 3 900 Kč, pro ostatní o stovku více. Bližší informace na telefonu 723 708 515 nebo info@teniscb.cz.

Ohodnoť článek

Štítky LTC Viton, sport, tenis, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na prázdninové tenisové kempy 2023 zve LTC VITON České Budějovice  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.