Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jihostroj uctí legendy po zápase s Libercem. Vyhrajte vstupenky zdarma

PR článek

Fanoušci volejbalu se mohou těšit na volejbalový svátek. V sobotu 2. března se Jihostroj střetne od 16 hodin s Libercem o pozici, ze které půjdou týmy do play-off. Po utkání klub připravuje poctu pro své legendy Martina Kryštofa a Tomáše Filu. Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát volné vstupenky na zápas do Sportovní haly.

Zápas Jihostroje České Budějovice proti Dukle Liberec bude vrcholem základní části. Už tak velmi atraktivní duel získává na zajímavosti díky tomu, že oba týmy ještě neznají pozici, ze které půjdou do čtvrtfinále play-off. Momentálně pátý Jihostroj se ještě teoreticky může vyhoupnout až na třetí příčku, která patří právě Liberci.

Věrné fanoušky volejbalu potěší pozápasový program. Jihostroj se chystá vzdát hold legendám, které dlouhá léta oblékaly jeho dres a zažily zlatou éru klubu. Po slavnostním rozloučení před dvěma lety s Radkem Machem se tentokrát této pocty dostane historicky nejlepšímu českému liberu Martinu Kryštofovi a také jednomu z nejoddanějších hráčů klubové historie Tomáši Filovi, který odehrál v Českých Budějovicích dlouhých jedenáct sezon.

I po slavnostním ceremoniálu bude volejbalový program pokračovat od 19:55 volejbalovým plesem v českobudějovickém Sále Beseda. Vstupenky na zápas pořídíte zde, díky soutěži s Budějckou Drbnou je ale můžete zkusit získat zdarma.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat do 1. března, kdy v 10 hodin vyhlásíme výherce. Dva čtenáři získají po dvou volných vstupenkách na toto utkání.

Soutěž byla ukončena. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky jihostroj, české budějovice, sport, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj uctí legendy po zápase s Libercem. Vyhrajte vstupenky zdarma  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.