Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jihostroj oznamuje další posilu. Na smeč jde historicky první Íránec

Poslední dílkem do třináctičlenné skládačky Jihostroje se stává Sina Nikpoor. Historicky první Íránec nejen v historii klubu, ale i celé české extraligy. Se svými 201 centimetry přichází jako úderná posila na smeč.

Českobudějovický kádr pro nadcházející sezonu 2024/25 je kompletní. Místo produktivní smečařské opory Ignacia Luengase zaujme jeden z nejtalentovanějších íránských volejbalistů Sina Nikpoor. Finalista íránské nejvyšší soutěže přichází do České republiky s cílem stát se oporou Jihostroje v cestě za obhajobou titulu.

„Najít náhradu za Ignacia, tedy stabilního útočně laděného smečaře vysokého přes dva metry, je těžký oříšek. Věříme, že Sina je takovým typem hráče, kterého jsme hledali. Působil ve špičkovém íránském klubu, ale aby se volejbalově posunul, měl namířeno do Evropy, kde dostal nabídky i z jiných předních soutěží. Jsme moc rádi, že si vybral právě Jihostroj,“ říká generální manažer Robert Mifka.

Historicky první Íránec v historii klubu podepsal na jihu Čech smlouvu na jednu sezonu s možností uplatnění opce ze strany klubu i na další ročník 2025/26.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto volejbalcb.cz | Zdroj Volejbal CB

Štítky Jihostroj, posila, volejbal, Sina Nikpoor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj oznamuje další posilu. Na smeč jde historicky první Íránec  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.