Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

Boj o Final Four začne pro Jihostroj už v úterý doma s Hradcem

Jihostroj oslavil postup v Chance Českém poháru přes Příbram a hned na úterý 22. října už chystá ve Sportovní hale první duel čtvrtfinále proti prvoligovému Hradci Králové. Děti a studenti mají na zápas vstup zdarma.

Nezvykle brzy letos začal pro Jihostroj Český pohár. Zatímco v předchozích letech byli Českobudějovičtí nasazeni rovnou do čtvrtfinále, letos museli o účast v něm bojovat se dvěma soupeři. Navíc na jeho palubovkách. Ve druhém kole Jihostroj vyhrál v Bučovicích 3:0, ve třetím kole v Příbrami 3:1. Postup do čtvrtfinále si zajistil jako první z celků účinkujících ve třetím kole poháru.

Los už dopředu určil Jihostroji jako soupeře pro letošní čtvrtfinále Chance Českého poháru Hradec Králové. Tým z druhé nejvyšší soutěže, který v minulé sezoně vyřadil z poháru Karlovarsko díky vítězství v jednom čtvrtfinálovém zápase hraném v Hradci. Východočeši si tak senzačně zahráli Final Four, ve kterém se radovaly z vítězství Beskydy.

Připomeňme, že Jihostroji v minulé sezoně los přisoudil ve čtvrtfinále Lvy Praha na jeho hřišti. Oba týmy si dělaly zálusk na zisk Českého poháru, ale pokračovat mohl jenom jeden. České Budějovice se silným soupeřem v jeho hale prohrály 1:3. Domácí odveta se nekonala, a tak se Jihočeši po jediném utkání rozloučili s pohárovou soutěží.

V této sezoně se čtvrtfinále vrací do spravedlivějšího systému dvou utkání doma–venku.

První duel čtvrtfinále si kluby domluvily už na úterý 22. října od 18 hodin ve Sportovní hale. Jihostroj navíc připravil speciální akci pro děti a studenty do 26 let, kteří budou mít vstup na utkání zdarma. Stačí při kontrole u vstupu prokázat věk nebo předložit studentský průkaz.

Standardní vstupenky za jednotnou cenu 150 Kč jsou v prodeji jako vždy na www.cbsystem.cz. Na utkání je v platnosti permanentní vstupenka.

Odveta v Hradci Králové je naplánována na úterý 5. listopadu od 19 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Jihostroj, volejbal, Final Four, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Boj o Final Four začne pro Jihostroj už v úterý doma s Hradcem  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.