Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Lístky na Světovou ligu získejte od krásných volejbalistek

Pokud během pátečního a sobotního dne potkáte v budějckých ulicích a před obchodními centry sportovně oblečené hostesky, které si budou zdatně pinkat s volejbalovým míčem za doprovodu moderátora s megafonem, nelekejte se.

Do jihočeské metropole se totiž kvapem blíží jedna z nejprestižnějších sportovních akcí na světě - Světová liga volejbalistů. Jde o jednu z aktivit, kterou chce Český volejbalový svaz nalákat do ochozů co nejvíce diváků.

Dva atraktivní duely českého národního týmu jsou naplánovány i do Českých Budějovic. Do Budvar Arény přijede reprezentační výběr Jižní Koreje a vy máte možnost vstupenky na zápasy, které se odehrají 5. a 6. června, získat jednak se značnou slevou, ale hlavně zcela zdarma!

Stačí se nebát, se sličnými hosteskami si zasoutěžit v jednoduchých volejbalových disciplínách a lístky mohou být vaše. Komu to přece jen tolik nepůjde, obdrží za snahu speciální voucher, díky kterému lze uplatnit stejnou slevu jako mají členové Českého volejbalového svazu či Amatérské volejbalové ligy. Ti mají jednodenní vstupenku za 90 korun, dvoudenní za neuvěřitelných 140 korun.

Promo tým Světové ligy vyrazí do ulic v pátek ve 14 hodin. Úplně první zastávkou bude epicentrum celého dění krajského města, tedy náměstí Přemysla Otakara II. Poté už se celý štáb rozjede na nejfrekventovanější místa.

Šance zahrát si o lístky tak přijde třeba u obchodních center, na hlavních třídách, nebo dokonce na 16. ročníku Bambiriády. Na sobotu je naplánována i návštěva Adrenalin parku v Hluboké nad Vltavou, který je za krásného počasí vždy plný sportovních nadšenců.

„Chtěl bych, aby se Jihočeši do akce zapojili a povedlo se jim tím popřít, že jsou hodně konzervativní. Je to jedna z možností, jak se dostat k výrazně levnějším vstupenkám na Světovou ligu. Přípravy jsou sice náročné jako na jakoukoliv podobnou akci, ale věřím, že se tímto způsobem podaří dostat diváky do Budvar Arény na duely s Jižní Koreou,“ hovoří o propagaci zápasů zástupce marketingové agentury Českého volejbalového svazu pro Světovou ligu Libor Matoušek.

Jestli chcete být svědky jedinečné volejbalové show, která se vrací na české palubovky po dlouhých jedenácti letech, hledejte v pátek a sobotu na rušných lokalitách Českých Budějovic a přilehlého okolí promo tým Světové ligy, který vás vtáhne do dění a dá příležitost, při trošce šikovnosti, odnést si vstupenky úplně zdarma.

Výkony českých reprezentantů v obměněné sestavě jsou příslibem, že se oko diváka hry pod vysokou sítí nebude v žádném případě nudit. A pokud chce národní tým napodobit poslední skvělý výsledek z této soutěže, bude potřebovat v zádech podporu skvělých jihočeských fanoušků, kteří patří k těm nejlepším v České republice.

Štítky volejbal, Světová liga, promo tým, vstupenky, lístky, soutěže s volejbalistkami, České Budějovice, vstupenka, VK Jihostroj České Budějovice, Český volejbalový svaz, Budvar aréna, Jižní Korea, volejbalista, Bambiriáda, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lístky na Světovou ligu získejte od krásných volejbalistek  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.