Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Špačkárně bude k vidění kvalitní volejbal

Volejbalisté se pomalu stěhují z uzavřených hal a tělocvičen na čerstvý vzduch. Jedním z prvních budějckých turnajů na antuce je Memoriál Věry Havlové a Pavla Nováka. Pořadatelé letos zorganizovali v areálu SK Špaček v Mladém již 11. ročník, který proběhne v sobotu od 10 hodin. Na dvou souběžně hraných turnajích pro zvané týmy se každý rok prezentuje nejen jihočeská volejbalová špička.

V akci zde můžete vidět extraligové volejbalisty z Jihostroje a bývalé reprezentanty spolu s hráči a hráčkami od první ligy až po krajský přebor.

V turnaji mužů obhajuje vítězství z loňska Boban tým vedený zkušeným nahrávačem Robertem Tomšíčkem (mistr Lucemburska), mezi ženami pak prvoligová Madeta, která v premiérové sezoně druhé nejvyšší soutěže získala bronz.

"Turnaj mužů bude mít letos jen šest účastníků, takže se utká každý s každým v jedné skupině," informuje hlavní organizátor tradičního setkání jihočeských volejbalistů Tomáš Voráček.

Cestu za obhajobou se budou snažit překazit kvalitní celky. Například druholigové Netolice, budějcké týmy Lokomotivy, Třebína,  domácí SK Špaček nebo junioři Jihostroje. 

Ženy čekají boje ve dvou skupinách a následné vyřazovací boje, příhlášeno je osm týmů. "Turnaj začíná v 10 hodin, takže u žen by měly začít finálové zápasy kolem páté nebo šesté hodiny," podotýká nahrávač SK Špaček a pořadatel Tomáš Vořáček.

Autoři

Štítky volejbalista, Pavel Novák, volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, krajský přebor, Madeta, Lucembursko, Tomáš Voráček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Špačkárně bude k vidění kvalitní volejbal  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.