Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Střelci SSK Stromovka vybojovali v Poděbradech čtyři medaile

Mladí sportovní střelci klubu SSK Stromovka České Budějovice zaznamenali výborné výsledky na Velké ceně Středočeského kraje, která se konala v Poděbradech. Další střelci skončili těsně za medailovými pozicemi.

„Z našeho klubu se zúčastnilo tohoto závodu celkem 14 sportovních střelců a to v různých kategoriích. První den vybojoval Jindřich Hromada druhé místo, Iveta Soukupová pak zlato a bronz Jindřich Hromada,“ uvedl trenér klubu Martin Nedvěd, který v kategorii vstoje vzduchová pistole na 40 ran skončil druhý. 

Osobní rekord si připsal Matěj Kolb, který skončil ve své kategorii desátý s výsledkem 310,4 bodu. V kategorii vzduchovka do 14 let vystřílel Jindřich Hromada 316.5 bodu. Iveta Soukupová napálila 412,2 bodu. Na čtvrtém místě skončil těsně Matěj Nedvěd (407,3 bodu). Jindřich Hromada získal třetí místo ve vloženém závodu na 60 ran vleže. Matěj Nedvěd pak nastřílel 407,2 bodu.

Tisková zpráva | Foto archiv SSK Stromovka České Budějovice

Štítky SSK Stromovka České Budějovice, střelci, střelec, závod, vzduchovka, vzduchová pistole, Poděbrady, České Budějovice, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střelci SSK Stromovka vybojovali v Poděbradech čtyři medaile  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.