Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte se na lyžařskou sezonu s Wave Sportem

PR článek

Rtuť teploměru v posledních nocích padá k mrazivé nule a mnozí z nás už sní o sněhové nadílce a hlubokém prašanu. Srdce každého lyžaře a snowboardisty plesá, ale na pořádnou kopici sněhu si ještě počkáme. Ve Wave Sportu se můžete na novou lyžařskou sezónu připravit už s předstihem.

Prodejna Wave Sportu sídlí na Rudolfovké 64 (kousek za viaduktem) již více než 15 let. Nabízí široký sortiment sportovních potřeb pro milovníky zimních sportů, především lyžaře a snowboardisty. Každoročně se na prodejně objevuje nejnovější vybavení od značek Atomic, Salomon, Blizzard a mnoha dalších pro rekreační i závodní lyžování.

Majitelem prodejny, půjčovny a servisu je úspěšný lyžař, snowboardista a windsurfař Michael Kvašnovský. „Ke kvalitní sportovní výbavě neodmyslitelně patří také kvalitní servis,“ zdůrazňuje Kvašnovský, „proto jsme již před lety jako první v České republice zakoupili plně automatizovaný stroj značky Wintersteiger. Díky tomu nabízíme zákazníkům seřízení bezpečnostního vázání na nejmodernějším diagnostickém stroji, dále strojní voskování za horka či broušení skluznice a hran keramickými kotouči.“ Velkou výhodou je parkoviště situované před prodejnou a půjčovnou, proto sem pohodlně zajedete i se svou lyžařskou výbavou, ať už jste z Budějc nebo z Prahy. Navíc servis je možné provést i na počkání a bez příplatku.

Pokud plánujete nákup nových lyží, nechte si poradit od zkušeného personálu. Vyzkoušet také můžete velmi výhodnou nabídku sezonního pronájmu. „Celosezonní pronájem se vyplatí každému, kdo plánuje lyžovat minimálně 2 týdny. Třeba děti pojedou na týdenní lyžařský kurz, k tomu s rodiči na týden do hor, a když lyžování přijdou na chuť, rády si s lyžemi vylezou na kopec i o víkendech. Lyže nebo SNB je možné si zapůjčit až na 180 dní, a to za cenu cca čtrnáctidenního půjčovného. Děti si navíc mohou jednou během sezony lyže vyměnit za jiné (menší, větší, užší apod.),“ doplňuje Michael Kvašnovský.

Kromě lyžařských, běžeckých a SNB setů seženete ve Wave Sportu kvalitní funkční oblečení a doplňky, v menší míře také brusle. Kromě prodejny, kvalitního servisu a půjčovny naleznete ve Wave Sportu i bazar se širokým výběrem použitého lyžařského a SNB vybavení všech značek za výhodné ceny. Sami můžete své stávající vybavení přinést do komisního prodeje a vybrat si úplně nový set dle svých představ a přání přímo na prodejně.

Buďte na zimu připraveni, ať vás luxusní lyžařské podmínky nezaskočí nepřipravené. Více na www.wavesport.cz nebo na Facebooku.

Štítky snowboarding, lyžař, Sbor národní bezpečnosti, lyže, Blizzard Entertainment, Salomon, Česko, Facebook, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravte se na lyžařskou sezonu s Wave Sportem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.