Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Novou sportovní halu využijí nejen badmintonisté

Hokejové centrum Pouzar, před pár měsíci otevřené sportoviště jednoho z nejslavnějších hokejistů české historie, se rozrostlo o novou sportovní halu. Tu můžou od počátku května využívat kromě badmintonistů, pro které jsou připraveny tři kryté kurty, také milovníci jiných disciplín.

Kromě běžných halových sportů, jako třeba volejbalu, nohejbalu, sálového fotbalu, florbalu a basketbalu, se ve sportovní hale dají provozovat tréninky bojových sportů (kickbox, karate, taekwondo, krav maga,...) a také skupinová cvičení problémových partií (zumba, bosu, jumping,...).

Tělocvična o rozměrech 26 x 14,5 metru má polyuretanový sportovní povrch Conipur BASF (20 mm) na dřevěném roštu (150 mm), který zabraňuje nepříjemným otřesům lidského organismu negativně působícím hlavně na klouby. V hale je navíc zajištěna regulace teploty.

Sportovní halu lze využívat denně od 6 do 24 hodin. O možnostech pronájmu si můžete přečíst na webu HOKEJOVÉHO CENTRA POUZAR.

PR text

Štítky sportovní hala, Hokejové centrum Pouzar, České Budějovice, badmintonista, BASF SE

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novou sportovní halu využijí nejen badmintonisté  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.