Středa, 11. listopadu 2015, 17:05
Luděk Hauser - šéfkuchař českobudějovické restaurace Masné krámy – se svým týmem na tento týden připravili „Svatomartinské posvícení“. Až do neděle budou v nabídce restaurace nejen do zlatova pečené husy z jihočeského Byňova, ale i husí paštika a...
Pátek, 9. října 2015, 17:03
Již na osmý ročník Zvěřinových hodů se připravuje šéfkuchař Luděk Hauser z českobudějovické restaurace Masné krámy. O dodávky zvěřiny se postarali lovci z Mysliveckého sdružení Obora Nový Dvůr a ze společnosti Lesy a rybníky České Budějovice. Na...
Středa, 16. října 2013, 10:16
V chladném období roku pravidelně stoupá poptávka po chuťově výraznějších tmavých pivech. Budějovický Budvar proto uvádí v těchto dnech na český trh limitovanou sérii nového druhu tmavého ležáku s příchutí višně - Budweiser Budvar Dark Cherry.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.