Vyhledávání

Nalezené články: "ležák s višní"

Masné krámy mají až do neděle Zvěřinové hody

V pondělí začal v restauraci Masné krámy již devátý ročník tradiční podzimní gastronomické přehlídky Zvěřinové hody. Šéfkuchař Masných krámů připravil pro hosty nabídku osmi specialit z pěti druhů jihočeské zvěřiny. Maso dodávají Lesy a rybníky...

Ve vztahu ke značce, firmě a pivu bereme práci vážně a srdcařsky, říká ředitel Budvaru Jiří Boček

Když před pětadvaceti lety usedal do křesla Budějovického Budvaru, nečekal, že v něm stráví čtvrt století. Pro úspěšného absolventa studia výroby technologie piva Jiřího Bočka bylo řízení pivovaru po revoluci obrovskou školou. Přesto se dokázal...

Světlý ležák Czechvar získal zlatou medaili v USA

Prémiový světlý ležák značky „Czechvar“ z pivovaru Budějovický Budvar získal další významné ocenění v mezinárodní soutěži. Porotci „Great International Beer & Cider Competition“ mu udělili zlatou medaili v kategorii „Bohemian Pilsner“. Výsledky byly...

V Masných krámech začalo Svatomartinské posvícení

Luděk Hauser - šéfkuchař českobudějovické restaurace Masné krámy – se svým týmem na tento týden připravili „Svatomartinské posvícení“. Až do neděle budou v nabídce restaurace nejen do zlatova pečené husy z jihočeského Byňova, ale i husí paštika a...

Masné krámy nabídnou příští týden zvěřinu

Již na osmý ročník Zvěřinových hodů se připravuje šéfkuchař Luděk Hauser z českobudějovické restaurace Masné krámy. O dodávky zvěřiny se postarali lovci z Mysliveckého sdružení Obora Nový Dvůr a ze společnosti Lesy a rybníky České Budějovice. Na...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "ležák s višní"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "ležák s višní"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.