Čtvrtek, 20. října 2016, 11:40
V pondělí začal v restauraci Masné krámy již devátý ročník tradiční podzimní gastronomické přehlídky Zvěřinové hody. Šéfkuchař Masných krámů připravil pro hosty nabídku osmi specialit z pěti druhů jihočeské zvěřiny. Maso dodávají Lesy a rybníky...
Pondělí, 2. května 2016, 18:49
Když před pětadvaceti lety usedal do křesla Budějovického Budvaru, nečekal, že v něm stráví čtvrt století. Pro úspěšného absolventa studia výroby technologie piva Jiřího Bočka bylo řízení pivovaru po revoluci obrovskou školou. Přesto se dokázal...
Čtvrtek, 12. listopadu 2015, 09:41
Prémiový světlý ležák značky „Czechvar“ z pivovaru Budějovický Budvar získal další významné ocenění v mezinárodní soutěži. Porotci „Great International Beer & Cider Competition“ mu udělili zlatou medaili v kategorii „Bohemian Pilsner“. Výsledky byly...
Středa, 11. listopadu 2015, 17:05
Luděk Hauser - šéfkuchař českobudějovické restaurace Masné krámy – se svým týmem na tento týden připravili „Svatomartinské posvícení“. Až do neděle budou v nabídce restaurace nejen do zlatova pečené husy z jihočeského Byňova, ale i husí paštika a...
Pátek, 9. října 2015, 17:03
Již na osmý ročník Zvěřinových hodů se připravuje šéfkuchař Luděk Hauser z českobudějovické restaurace Masné krámy. O dodávky zvěřiny se postarali lovci z Mysliveckého sdružení Obora Nový Dvůr a ze společnosti Lesy a rybníky České Budějovice. Na...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.