Čtvrtek, 18. února 2021, 10:30
Řízky, rybí prsty nebo klobásky bez masa? Rostlinné výrobky se pomalu ale jistě stávají pravidelnou součástí jídelníčků v řadě domácností. Podle posledního průzkumu agentury Ipsos skoro sedmdesát procent Čechů v loňském roce zaznamenalo, že se...
Čtvrtek, 1. října 2020, 13:54
Tuzemské řetězce sledují vyšší poptávku po vegetariánských a veganských potravinách. Žádaná jsou v poslední době především rostlinná masa. Velký zájem je také o alternativy k mléčným výrobkům. Prodejci proto stále rozšiřují sortiment těchto...
Neděle, 14. dubna 2019, 09:57
Zdeněk Pohlreich, hvězda české gastronomie, který se mezi českými televizními diváky proslavil hlavně díky pořadu Ano, šéfe! loni ukončil jeho natáčení. Na to, jestli se mu po oblíbené show nestýská a na spoustu dalších věcí se ho zeptala redaktorka...
Neděle, 17. června 2018, 13:23
Masová sezona v podobě grilování je v plném proudu. A protože je maso oblíbená a vyhledávaná potravina, zajímal nás pohled odborníka. Na několik otázek, které se týkaly masa a věcí s ním spojených, odpovídal technolog a profesor Vysoké školy...
Pátek, 1. července 2016, 16:52
Česká republika je specifická v tom, že drtivá většina obyvatel miluje psy a kočky. Ale co další zvířata? Proč nemilujeme i ty? Proč je pro nás představa řízku z psího masa strašná, ale ten z prasete nám nevadí? Proč zabijačku bereme jako tradici,...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.