Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Budějcký útulek Animal Rescue má k adopci tři roztomilé chlupáče

V budějckém útulku Animal Rescue čekají na nové pány tři sympaťáci. Zalíbí se vám Bertík, fenka Coffee nebo Punťa? Všichni jsou to hraví, veselí pejsci, kterým ke štěstí chybí jen vlastní pelech v novém domově.

Punťa

Punťa je sympatický, pět až sedm let starý, drobnější voříšek. Rád se mazlí, ale dokáže vyvádět i skopičiny a spoustu kousků je schopný se naučit. S ostatními psy vychází obvykle dobře. Čas od času si postaví hlavu a vydal by se na výlet, takže doporučujeme zahrádku s dobrým plotem.

Coffee

Coffee je středně velká, rok až jeden a půl roku stará, veselá, temperamentní a trochu nevychovaná fenka. Ráda aportuje a dovádí, s ostatními psy vychází dobře. Doporučujeme jí k domku se zahrádkou, pouze do bytu není vhodná. Bavily by ji i psí sporty a proto hledá aktivní majitele, kteří její energii dokážou naplno využít.

Bertík

Bertík, ačkoli je již pán v letech, je aktivní, veselý hafan, zvyklý v domu se zahrádkou. Vycházkou nikdy nepohrdne, stejně tak ale dokáže ležet na gauči a nechat se drbat v kožíšku. Rád aportuje, s jinými psy nemívá problém.


Pokud vás některý z těchto třech chlupáčů zaujal nebo znáte majitele nalezené fenky, ozvěte se buď na webové stránky Animal rescue nebo na telefonní číslo 777 214 680.

Autoři | Foto Animal Rescue

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Budějcký útulek Animal Rescue má k adopci tři roztomilé chlupáče  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.