Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Novým předsedou představenstva budějcké nemocnice je Michal Šnorek

Představenstvo Nemocnice České Budějovice zvolilo s účinností od dnešního dne do funkce předsedy představenstva Michala Šnorka. Jeho cílem je udržet budějckou nemocnici mezi nejlépe fungujícími zařízeními v České republice, zachovat její ekonomickou stabilitu a soběstačnost a nadále zvyšovat úroveň poskytovaných zdravotních služeb.

Michal Šnorek se narodil v roce 1982 v Budějcích. Vystudoval medicínu na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a management zdravotnických služeb na Vysoké škole ekonomické. Dlouhodobě je součástí vedení Nemocnice České Budějovice a účastní se jednání představenstva i dozorčí rady. Od roku 2014 zastává pozici ředitele Úseku interních oborů. Dne 4. dubna byl Radou Jihočeského kraje vykonávající působnost valné hromady Nemocnice České Budějovice zvolen členem představenstva s účinností ke dni 5. dubna.

Doktor Šnorek působí od roku 2006 jako lékař v Kardiocentru budějcké nemocnice. Zároveň se deset let věnuje managementu zdravotnických služeb. Ve vedení nemocnice se od počátku podílí na činnostech s celonemocničním významem, zejména na projektu Restrukturalizace a rekonstrukce Horního areálu nemocnice. Je zodpovědný za výkaznictví zdravotní péče v systému DRG, participuje na sledování výkonnosti a ekonomiky nemocnice a hodnocení výsledků benchmarkingu klinické produkce. Michal Šnorek dále koordinuje specializační vzdělávání lékařů budějcké nemocnice a podílí se na rozvoji klinické spolupráce mezi všemi jihočeskými nemocnicemi.

Budějcká nemocnice jako největší a nejvýznamnější subjekt skupiny jihočeských nemocnic bude současně s hlubší integrací v rámci tohoto uskupení hrát aktivní a kreativní roli v utváření odvětví zdravotnictví na úrovni regionu.

Tisková zpráva | Foto nemcb.cz

Štítky nemocnice, Nemocnice České Budějovice, Česko, Vysoká škola ekonomická v Praze, 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy, České Budějovice, Jihočeský kraj, předseda představenstva

Novým předsedou představenstva budějcké nemocnice je Michal Šnorek  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.