Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Když je spokojená žena, je spokojená celá rodina, říkají Fashionlovers Petra Beerová a Klára Klimentová

PR článek

Každá žena chce být zdravá, krásná a spokojená. Co by proto měla udělat? I o tom mluvily pořadatelky akce s názvem Beauty Day Petra Beerová a Klára Klimentová.

Co se skrývá pod názvem Fashionlovers?
Maminky na rodičovské dovolené, které mají rády módu, styl  a vizáž. Sledujeme aktuální trendy a naším cílem je poradit všem ženám co a jak správně a stylově zkombinovat. A je pravdou, že spousta dam si s tím neví rady. Proto vznikla akce s názvem Beauty Day. Tak ve zkratce charakterizovat Fashionlovers.

Můžete nám představit akci s názvem Beauty Day?
Je to podvečer určený pro ženy každého věku. Ukazujeme co a jak správně nosit, a to názorně pomocí módní přehlídky. Modelky máme ženy různých věkových kategorií a i různých konfekčních velikostí. Každá dáma si tak najde svůj model, poradíme a pomůžeme oblečení zkombinovat. A lze si ho na místě i zakoupit.

Co je cílem akce?
Obohatit každou ženu o trendy nejenom v módě, ale i v kosmetice a ženském zdraví.

Komu je tato akce určená?
Všem ženám bez mužů a bez dětí. Každá z nás má mít možnost udělat si čas sama pro sebe, zajít si s kamarádkou do kina, do divadla a nebo právě na náš Beauty Day. Dámy na našich akcích hodně diskutují a z našich zkušeností zde vznikají i nová přátelství.

Kdy a kde se koná nejbližší Beauty Day?
Již tento pátek 4.října od 18 hodin se na nás přijďte podívat do restaurace Beseda v Třeboni.

Můžete nám něco říct o programu?
Snažíme se oslovit podnikatelky z daného města v oblasti krásy, zdraví a módy. Například Třeboň v marcipánu a modely na módní přehlídku zapůjčila prodejna Sport’s Fashion Třeboň. Dále se můžete těšit na kadeřníka, vizážistu, čokoládové módní doplňky, zpěvačku Nikolu Votrubovou, křest charitativního kalendáře,  povídání o kosmetice a ženském zdraví a samozřejmě na tombolu. Každá dáma u vstupu dostane zdarma lístek do tomboly,  welcome drink a  vstup na after párty.

Jsou vaše modely dostupné všem ženám?
Na našich akcích se setkáte s cenově dostupným oblečením a kosmetikou.  Naší vizí a posláním je zvednutí sebevědomí každé ženě, v každém věku. Poradíme vám jak najít svůj vlastní osobitý styl a zářit vedle partnera za každé situace. Chceme, aby každá žena se cítila být krásná, okolím byla vnímána za dámu a rozzářila své vnitřní světlo.

Proč nesmím chybět na vaší akci?
O tom vás přesvědčíme už v pátek v Třeboni. Těšíme se na vás.

Štítky Fashionlovers, kultura, Třeboň, Beauty Day, Petra Beerová, Klára Klimentová, móda, zdraví, kosmetika, trend, styl, rodina

Když je spokojená žena, je spokojená celá rodina, říkají Fashionlovers Petra Beerová a Klára Klimentová  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.