Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladík procházel špatným obdobím, rozbil výlohy a skleněné dveře

Strážníci městské policie v sobotu vyjížděli k mladíkovi, který rozbil výlohy a skleněné dveře. Svůj čin se snažil omluvit tím, že zrovna prochází špatným obdobím. Hlídka si na místo přivolala policii, která si událost převzala k dalšímu šetření.

Jednadvacetiletý mladík z Budějc se do výloh a skleněných dveří „pustil“ v sobotu krátce před jedenáctou hodinou večer u Malé scény DK Metropol. „Ke strážníkům se přihlásil svědek události a hlídce podrobně popsal, co se stalo. Údajný pachatel se měl ještě nacházet v recepci hotelu. Jednadvacetiletý mladík z Budějc hlídce potvrdil, že vypil nějaký alkohol, a protože prochází špatným obdobím, tak kopl do zdi,“ uvedl tiskový mluvčí strážníků David Štýfal.

Mladík ale odmítl, že by poškodil skleněné výplně. Proti tomuto tvrzení bylo hned několik dalších svědků, kteří se ke strážníkům postupně přihlásili. Strážníci si na místo přivolali policii, která si událost převzala k dalšímu šetření.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky výtržnost, policie, městská policie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík procházel špatným obdobím, rozbil výlohy a skleněné dveře  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.