Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z diagnostického ústavu v Homolích utekli tři nezletilí. Nejde o jejich první útěk

, aktualizováno 23. října 2020, 9:00

Jihočeští policisté pátrají po třech nezletilých z diagnostického ústavu v Homolích, kteří o víkendu utekli ze společné procházky ve Stromovce. Dosud o sobě nedali nikomu vědět, u sebe podle policie nemají žádnou hotovost ani mobil. Nejedná se o jejich první útěk.

AKTUALIZOVÁNO:

Podle informací od policie byli všichni tři vypátrání. 


Policie pátrá po dvou chlapcích a jedné dívce, kteří v neděli 18. října utekli ze společné vycházky ve Stromovce. „Doposud o sobě nepodali žádnou zprávu. Ani jeden z nich nemá u sebe mobilní telefon ani finanční hotovost. Jedná se o opakované útěkáře," uvedla mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Prvním hledaným je třináctiletý Patrik Pohlotko, který měl na sobě tmavě zelené tepláky, modrou bundu a černé plátěné boty. Má černé vlasy a oči, je zhruba 160 centimetrů vysoký. Společně s ním policie pátrá po stejně starém Michalu Ferencovi, který na sobě měl černé tepláky, černou bundu, černé boty značky Nike a černou kšiltovku.

Poslední hledanou je Tereza Vošická. Má hnědé oči, odbarvené středně dlouhé vlasy. Na sobě měla černé kalhoty, černé tričko, krátkou černou prošívanou bundu a červené botasky.

„Pokud máte o pohřešovaných nezletilých osobách jakékoliv informace, kontaktujte, prosím, policisty na lince 158," dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, policie, útěk, pátrání, Homole, bunda, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Vachta

Mám takový dojem, že včera odpoledne žebrali na Merkury peníze a pak mi nastoupili do autobusu a dovezl jsem je do Borovan a pak šli směrem k zámku.

Pondělí, 19. října 2020, 16:58Odpovědět

Z diagnostického ústavu v Homolích utekli tři nezletilí. Nejde o jejich první útěk  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.