Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj ukradl z bytu trezor a platební kartu s pinem. Z ní vybral téměř 150 tisíc korun

Škodu za více než 150 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se vloupal do bytu v Lipenské ulici. Z něj ukradl kromě platební karty s pinem také trezor, doklady, šperky a tablet. V souvislosti s touto událostí pátrají policisté po muži na obrázku.

Muže, po kterém policie pátrá, se podařilo zachytit na bezpečnostní kameru benzinové pumpy v Českých Budějovicích. Policisté po něm pátrají v souvislosti s šetřením případu krádeže. 

„Ke skutku došlo někdy v době od 17. do 30. srpna v Lipenské ulici v Českých Budějovicích. Neznámý pachatel vnikl do bytu v přízemí domu a ze zásuvky skříně odcizil kovový příruční trezor, osobní doklady poškozené ženy, šperky, tablet a platební kartu s přiložený PIN kódem," popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová

S kartou následně provedl minimálně 14 plateb a výběrů z bankomatů. Škoda se vyšplhala na téměř 150 tisíc korun. „Více než 5 000 korun navíc způsobil odcizením výše uvedených věcí," dodala Schwarzová.

Policie proto žádá každého, kdo by poznal muže na fotografii, aby se ozval na telefonní číslo 974 226 700 nebo přímo na linku tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, zloděj, krádež, trezor, platební karta, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl z bytu trezor a platební kartu s pinem. Z ní vybral téměř 150 tisíc korun  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.