Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V pronajatém domě provozovaly dvě ženy privát. Vydělaly si přes čtyři miliony korun

Zvláštní způsob obživy si vybraly dvě ženy, které tento týden zadrželi jihočeští policisté. V pronajatých nemovitostech v Českých Budějovicích a Pardubicích provozovaly privát, kde jimi vybrané dívky poskytovaly erotické služby. Obě si tímto způsobem přišly na více než čtyři miliony korun. Teď jim hrozí čtyři roky a osm let vězení.

Obě ženy zadrželi policisté tuto středu po několikaměsíčním intenzivním vyšetřování. Podle zjištění kriminalistů měla pětatřicetiletá žena nejdříve v pronajatém bytě v Pardubicích a Českých Budějovicích poskytovat erotické služby. Později jeden z bytů opustila a pronajala si dům nedaleko Budějc. 

„Kromě toho, že inzerovala poskytování vlastních erotických služeb, rozhodla se ještě inzerovat na různých internetových stránkách nábor dívek na erotický privát. V obou pronajatých objektech tak současně bydlelo dalších čtyři až pět dívek, které platily ženě za pronájem pokoje. Šlo o částku 1500 korun za každý den, kdy v bytě nebo v domě pracovaly,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Poté začala obviněná spolupracovat s třiatřicetiletou ženou, která zajišťovala výběr peněz od dívek v druhém objektu. Obě ženy pomáhaly s hledáním klientům, navíc sami občas erotické služby poskytovaly. „Pachatelky nezajímalo, kolik klientů dívky za den obslouží, zajímal je pouze počet dnů, který v pronajatých bytech nebo domě „odpracovaly“. Dívky měly pro své klienty stanovenou pevnou taxu, která se zvyšovala, pokud klient vyžadoval speciální služby,“ uvedla mluvčí. Klientelu podle ní tvořili především muži z České republiky.

Kromě prostorů měly zadržené ženy zajišťovat dívkám veškerý servis, od nákupů po praní ložního prádla. Ochranné pomůcky si ale musely podle policie hradit dívky samy. Starší žena si měla vydělat více než 3 miliony korun za zhruba rok a půl. U mladší ženy má jít o částku menší než jeden milion korun. 

Ženy byly zadrženy během domovních prohlídek. „Obě byly obviněné z trestného činu kuplířství. Ženy měly jasný společný záměr, získat majetkový prospěch z prostituce provozované jinými osobami. V případě starší ženy se jedná o zločin, za který jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na osm let. Mladší žena se dopustila přečinu a ve vězení tak může strávit až čtyři roky. Obě jsou vyšetřovány na svobodě,“ uzavřela Schwarzová.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, erotické služby, privát, kuplířství, dům, České Budějovice, Pardubice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pronajatém domě provozovaly dvě ženy privát. Vydělaly si přes čtyři miliony korun  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.