Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Policie v Budějcích šetří dvojnásobnou vraždu. Podezřelého dopadla

, aktualizováno 24. července 2021, 17:00

Jihočeští policisté vyšetřují od dnešního dne násilný trestný čin, ke kterému došlo na sídlišti Vltava v Českých Budějovicích. Zemřít při něm měli dva lidé. Policie v souvislosti s případem zadržela podezřelého člověka. Více informací zatím nesdělila.

„Mohu potvrdit, že krajská kriminálka prošetřuje násilný trestný čin, kde došlo k úmrtí dvou osob. Více informací v tuto chvíli zveřejňovat nebudeme," uvedl dnes odpoledne policejní mluvčí Milan Bajcura. Na dotaz ČTK upřesnil, že jde o dvojnásobnou vraždu.

K incidentu došlo dopoledne na sídlišti Vltava v Českých Budějovicích. Policie uvedla, že v souvislosti s tím zadržela podezřelou osobu. „Veřejnosti v tutu chvíli nehrozí žádné nebezpečí,“ dodal mluvčí.

Podle ČTK jde o čtvrtou letošní vraždu v kraji. Toto pondělí obvinili jihočeští kriminalisté sedmatřicetiletého muže z vraždy mladé ženy v obci u Temelína. Stíhaný je ve vazbě a hrozí mu až výjimečný trest. Tragédie se stala minulý týden. Muž je podle policie podezřelý z toho, že ženu ubil k smrti, vraždu podle policistů spáchal zvlášť trýznivým způsobem.

První letošní vražda v jižních Čechách se stala v dubnu na Prachaticku. Z vraždy čtyřiatřicetileté ženy obvinili kriminalisté pětačtyřicetiletého muže. Žena se pohřešovala od 14. dubna. Kriminalisté nakonec objevili její tělo ukryté v objektu na Prachaticku. V květnu obvinila policie sedmadvacetiletého muže z vraždy starší ženy na Jindřichohradecku, hrozí mu až výjimečný trest.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Redakce

Štítky krimi, policie, úmrtí, vražda, České Budějovice, Vltava, sídliště, Jihočeský kraj, Policie České republiky, okres Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie v Budějcích šetří dvojnásobnou vraždu. Podezřelého dopadla  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.