Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Budějcích někdo zapálil kostel. Policie po pachateli pátrá

Českobudějovičtí policisté pátrají po zatím neznámém pachateli, který měl o víkendu v Českých Budějovicích na Žižkově třídě založit požár v kostele. Způsobená škoda se pohybuje kolem 15 tisíc korun. Jakékoliv informace k případu mohou lidé volat na linku 158.

K události došlo v neděli mezi pátou a šestou hodinou ráno v kostele Panny Marie Růžencové na Žižkově třídě v Českých Budějovicích. Podle policejního mluvčího Jiřího Matznera měl zatím neznámý pachatel vniknout do chodby kostela, kde založil požár. Ten poškodil dřevěné police, lavice a výmalbu. Způsobená škoda je kolem 15 tisíc korun.

Na místě zasahovala českobudějovická jednotka hasičů, která dohasila doutnající předměty. Policie po pachateli intenzivně pátrá. Zároveň žádá každého, kdo by měl k případu jakékoliv informace, aby je nahlásil na linku 158.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky krimi, policie, požár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

❤️Ah­­­oj, kl­­­uci) Jmen­­­uji s­­­e Pa­­­ula, j­­­e mi 2­­­1 l­­­et) Js­­­em zaci­­­najici s­­­e­­­x mod­­­el­­­ka 1­­­8­­­+) Ra­­­da s­­­e ne­­­cha­­­vam fo­­­tit n­a­­ha) Pros­­­im, ohod­­­notte m­­­e fotog­­­rafie ➤ Ja.cat/id350965

Pátek, 1. března 2024, 13:01Odpovědět

Josef Salava

Tak to je nehorázné chování a kam to míři????kdo nenávidí ktolockou víru,už jen že je to krasná památka tu je třeb achránit ,držim policiji at ho chyti tohe se nesmi dělat.

Úterý, 27. února 2024, 10:01Odpovědět

V Budějcích někdo zapálil kostel. Policie po pachateli pátrá  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.