Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič vjel do protisměru, kde projíždělo auto. Po srážce zraněním podlehl v nemocnici

Tragickou dopravní nehodu vyšetřují českokrumlovští policisté. V katastru města Větřní řidič přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde právě projíždělo jiné vozidlo. I přes snahu lékařů ale zraněním podlehl.

Nehoda se stala včera okolo půl čtvrté odpoledne na silnici mezi Českým Krumlovem a městem Větní. „Řidič osobního vozidla VW Tiguan z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Octavia,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Při dopravní nehodě utrpěli oba řidiči velmi vážná zranění. „Řidič z vozidla Tiguan bohužel i přes veškerou péči lékařů svým zraněním v nemocnici podlehl,“ sdělila mluvčí. 

Nehoda na silnici mezi Českým Krumlovem a Větřní. Foto: Policie ČR

Kvůli zraněním nebylo možné na místě provést test na alkohol u obou řidičů a je tedy předmětem dalšího šetření. Škoda na vozidle VW Tiguan je odhadem 180 tisíc korun a na vozidle Škoda Octavia předběžně 60 tisíc korun. „Dopravní nehodu si převzali českokrumlovští kriminalisté, kteří přesnou příčinu a okolnosti této tragické dopravní nehody prověřují,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Větřní, nehoda, policie, auto, řidič, úraz, Volkswagen Tiguan, Český Krumlov, Škoda Octavia, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vjel do protisměru, kde projíždělo auto. Po srážce zraněním podlehl v nemocnici  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.