Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Trestně stíhaný muž ztratil peněženku se 70 tisíci. Peníze policie zabavila

Velkou smůlu měl třiatřicetiletý muž z Českokrumlovska. Ten ztratil peněženku s penězi, které vyhrál ve výherním automatu. Peněženka se sice dostala do rukou policistů a ti našli, kdo je jejím majitelem, bohužel ale také zjistili, že muž je trestně stíhaný kvůli majetkové trestné činnosti. Peníze mu tak byly zabaveny a budou použity k náhradě škod.

Peněženku předali policistům městští strážníci, kteří ji našli v okolí Vyšehradu v Českém Krumlově. V peněžence bylo téměř 70 tisíc korun. „Českokrumlovskými policisty bylo zjištěno, že peněženka patří třiatřicetiletému muži z Českokrumlovska, který je v současné době trestně stíhaný ze strany kriminalistů z oddělení obecné kriminality v Českém Krumlově, a to za opakované páchání majetkové trestné činnosti,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Během vyšetřování policisté také zjistili, že muž peníze vyhrál na výherních automatech. S částkou se ale bude muset rozloučit. Státní zástupkyně rozhodla, že mu bude částka zabavena a bude použita k náhradě škod, které muž svým jednáním způsobil.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, českokrumlovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, do uhrazení všech škod a nákladů, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního zmaru píšu v diskusích.

Úterý, 17. října 2023, 10:14Odpovědět

Trestně stíhaný muž ztratil peněženku se 70 tisíci. Peníze policie zabavila  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.