Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Oslavu narozenin ukončila rána dřevěnou násadou do hlavy

Malicherný problém na oslavě narozenin v Nové Bystřici skončil těžkým zraněním hlavy. Aktérem celého konfliktu byl podnapilý muž, který skoro 50 centimetrovou dřevěnou násadou udeřil do hlavy sedícího muže. Agresorovi hrozí až deset let za mřížemi.

Ke konfliktu došlo 7. prosince loňského roku před půlnocí v Nové Bystřici. „Do jednoho z bytů byl na oslavu narozenin pozván muž, který po předchozím malicherném konfliktu přistoupil k jinému muži, který v té době seděl na židli v kuchyni bytu. Útočník se napřáhl a poškozeného měl silně udeřit přinesenou dřevěnou násadou o délce 49 centimetrů do hlavy,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Napadený muž byl s těžkým zraněním hlavy převezen k ošetření do nemocnice v Hradci. Po sedmi dnech hospitalizace byl propuštěn do domácího léčení. Policejní komisařka včera vyhotovila usnesení o zahájení trestního stíhání podezřelého muže pro zločin těžkého ublížení na zdraví a přečin výtržnictví. V případě soudem uznané viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky napadení, násilí, kriminalisté, Jindřichohradecko, narozeniny, Nová Bystřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslavu narozenin ukončila rána dřevěnou násadou do hlavy  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.