Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dva náklaďáky zdemolovaly benzinku. Jeden z řidičů se vyhýbal sanitce

Velké štěstí v neštěstí měli dnes dopoledne dva řidiči nákladních vozidel, kteří jeli z Jindřichova Hradce. Hrozivě vypadající nehoda se jen zázrakem obešla bez vážných zranění. Při nehodě ale došlo k poškození benzinové pumpy, do které nákladní auta nabourala.

K nehodě došlo dnes dopoledne u kruhového objezdu v Jindřichově Hradci. „Jeden nákladní automobil se vyhýbal protijedoucí sanitce, ale pravděpodobně přehlédl při předjíždění druhý náklaďák a bočně do něj narazil,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Obě vozidla po srážce skončila na boku a narazila do prostoru benzinové pumpy, kde jedno z aut srazilo reklamní poutač, stojan čerpadla a stojící nákladní vozidlo s návěsem. 

V kabině jednoho z vozů zůstal zaklíněný řidič, kterého museli vyprostit hasiči. Na místě zasahoval vrtulník. „Oba řidiči utrpěli středně těžká zranění. U mladšího z nich bylo podezření na poranění v oblasti hrudníku, druhý měl poranění v oblasti hlavy a horní končetiny. Oba byli transportování na traumacentrum do budějcké nemocnice,“ popsala mluvčí zdravotnické záchranné služby Petra Kafková.

Při nárazu do stojanu a sloupu došlo k poškození střechy benzinky. Předběžná škoda byla zatím vyčíslena na milion korun. Provoz benziny byl z důvodu poškození zastaven.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, krimi, náklaďák, Benzina, Jindřichův Hradec, nákladní automobil, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ján Vyrobík

Dva blázni za volantem...

Čtvrtek, 30. července 2020, 10:39Odpovědět

Dva náklaďáky zdemolovaly benzinku. Jeden z řidičů se vyhýbal sanitce  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.